Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
vktr:
A poseban dodatak je da vam se motor nakon ove zamjene CDIa vrti na 13k rpm :toothy12:
uskoro i video kao dokaz :toothy12: :toothy12:
a ti GIŽE, što se tiče spulje, samo se ti tješi da je to uzrok problema, jer da je zbilja to problem, rješili bi mi to odma dok smo i blokadu skidali još mi je bilo i čudno zakaj to ne skidaš, ali ja ti preporučam da odustaneš dok nisi potrošio još para i živaca.
Upozorenje:
ovaj video može sadržavati prizore eksplicitnog sadržaja, preporuča se samo za zrelu publiku
Evo i filmek uubrzanja s tim, pričekajte dok se procesuira, vrlo su složeni procesi
ovo mi se čini još najbolje od danas(jučer) to je s onim 5.7 rolama
ali to vrijedi samo za mojih 73 kila, za tebe neznam
primijeti da iako turcić lažee, dosta se i čuje da niže vrti, možda mu stvarno paše tako
pitaNS:
zašto se na onom snimku cager zakuca preko 12.ooo obrtaja? :icon_scratch:
a ovo sa necentriranom granom RS-a na izduv vrlo moguće može biti izvor tvog nezadovoljstva...Napravi ga rupu na rupu ili kao dupe na nošu da sedne pa da vidimo... :laughing7:
Giz:
Cajger je nebitan... pokazuje više zbog CDIa i laže ko pseto.
Upravo sastavio scoot nazad. Odoh do Slovenije i još neke sitnice obaviti pa ču vidjeti dali ima sad poboljšanja...
AxeMan:
Bog
Najprije pohvala za stvarno najdetaljniju obradu teme sto sam odavna vidio,procitao sam sve postove i mogu reci da se tu da nauciti vise nego iz bilo koje knjige,
stvarno svaka cast :icon_thumright:
A sada dva brzinska pitanja.Odnedavno sam ponosni vlasnik R50X s kojim sam presao nesto preko 200 km i danas mi je crka pokazivac broja okretaja,pa me zanima zna li netko da li je on izveden elektronski ili je cisto mehanicki (ima neka sajla na prednjem kotacu,a posto je brzinomjer digitalni valjda je onda to od brojaca okretaja) ??? Isto tako na 300 km mislim skinuti blokade pa me zanima da li je dovoljno skinuti samo blokadu na variomatu i auspuhu da bi se dobila brzina od 70-tak km/h i snaga da nekom normalnom brzinom potegne dvi osobe od po 60-tak kg ?
Znam da pitanja mozda nisu vezana direktno za temu,ali vidim da ste ovdje svi experti pa se tako nadam najbrzrm odgovoru ;D
Giz:
RPM signal dolazi sa CDIa i to striktno preko žice. Ako je krepao turnić, to je najbolje riješiti u servisu pod garancijom.
Što se tiče blokada. Ili skini sve ili ne skidaj ni jednu. ;)
Na početku threada se nalazi uputstvo kako skinuti blokade, gdje se nalaze i što se s time dobiva.
Isto tako postoji i thread di sam opisao detaljno sve o blokadama...
Jedino sam tamo zaboravio blokadu u variomatu spomenuti ali to je več klasika pa se to podrazumijeva.
Brzina ti ovisi ponajviše o serijskom broju šasije tj da budem točniji, u određene brojeve su ugrađivali duge prijenose a u određene kratke prijenose i to ti je kod nas lutrija.
Koji dobiješ tako če iči. Neki idu preko 80, neki neče preko 70 tako da češ to saznati nakon skidanja blokada.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju