Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
Giz:
2 Spori: Da znaš da bi... Al onda mi ne paše ni kit ni spuh ni usis ni ništa.
Radije bi mašinu od SRke uzeo... Tu mi sve paše što imam i opasno o tome razmišljam.
2 Matori: Budem bacio oko. :headbang: :icon_thumright:
vktr:
naj se sekirat, bit će bolje
Matori:
Nista od mog skutera-serviseri nisu uspjeli odrediti sto mu je . Čak su i karb stavljali sa potpuno novog R50X i opet nista-kaže : Ja mislim da nesto nije u redu sa strujom-a koliko sam skuzio nisu niti probali nista oko pumpe bez obzira sto sam mu rekao da na moju odgovornost iskljuci pumpu iz upotrebe i pokusa napraviti mjesavinu pa onda na ustelavanje !!!
Znaci opet MOJE avanture krecu s njim u ponedjeljak kad ga dovezem kuci !!!
heheheh-kako cu da zablindiram ulaze za ulje na karbu...... :laughing7: :laughing7:
Sta zablindiram ima da ih zavarim :toothy10: :toothy10: ako skuzim da me cjelo vrijeme hebe pumpa------a Legu iz Os vodim na pivu i to idem skuterom kod njega !!!
MaeroxT:
--- Citat: Matori - 11 Srpanj, 2009, 20:23:56 ---heheheh-kako cu da zablindiram ulaze za ulje na karbu...... :laughing7: :laughing7:
Sta zablindiram ima da ih zavarim :toothy10: :toothy10: ako skuzim da me cjelo vrijeme hebe pumpa------a Legu iz Os vodim na pivu i to idem skuterom kod njega !!!
--- Kraj citata ---
Ako oćeš ko ja,
onda skineš 2-3 cm izolacije od žice 2,5mm2,
zapališ s upaljačem s jedne strane i pustiš malo da se otopi,
pa dok gori stisneš prstima da se zaljepi,
ako se pritom ne opuriš, neće valjat pa moraš ponovit isto.
Kad si tako uspješno spalio prste i zavario jedan kraj,
nabiješ drugi kraj na onaj mali kurciban na karbu i eto.
I ne zaboravi napravit kružni tok na pumpi za ulje.
I izolacija mora bit žutozelena.
Giz:
--- Citat: Matori - 11 Srpanj, 2009, 20:23:56 ---Nista od mog skutera-serviseri nisu uspjeli odrediti sto mu je . Čak su i karb stavljali sa potpuno novog R50X i opet nista-kaže : Ja mislim da nesto nije u redu sa strujom-a koliko sam skuzio nisu niti probali nista oko pumpe bez obzira sto sam mu rekao da na moju odgovornost iskljuci pumpu iz upotrebe i pokusa napraviti mjesavinu pa onda na ustelavanje !!!
Znaci opet MOJE avanture krecu s njim u ponedjeljak kad ga dovezem kuci !!!
heheheh-kako cu da zablindiram ulaze za ulje na karbu...... :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
Ma ne skidaj pumpu. I obavezno ne zatvaraj ju nego napravi kružni tok. Tamo di je bio prihvat crijeva za ulje na frgi samo zablindiraj ulaz i nekako napravi da ti se ulje vrača i posudicu od ulja i neka vrti to ulje u krug. Inače češ imati problema.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju