Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
Giz:
Ja sutra vračam ovu radilicu i tražim povrat love. Radilice koju ja trebam nema a najžalosnije je što je nema ni u dolasku.
Navodno mi je Neer prošli tjedan u utorak poslao kompletne blokove ali to do dana današnjeg nije stiglo tako da ni s tim neznam što je.
Sve u svemu, pakao. Scoot stoji i skuplja prašinu. Čekam tu radilicu ko ozebli sunce a niotkuda ju nabaviti.
Čak sam sad probao stupiti u kontakt sa par privatnih osoba u njemačku, naišao na oglase da prodaju... No ni oni se ne javljaju.
sve mi dođe da ga spakiram i u Savu natjeram... :'(
ProDriverGT(TGB):
A ja cekam ljepse vrijeme jer slow nemoze doc do mene da to slozimo do kraja..jebena kisa sve pokvari,trebalo bi bit do kraja tjedna gotovo..samo neznam kako cu na stotki kameru drzat :drunken_smilie:
SlowRider:
--- Citat: Giz - 08 Srpanj, 2009, 23:21:07 ---sve mi dođe da ga spakiram i u Savu natjeram... :'(
--- Kraj citata ---
nabaci gore minarelli masinu :icon_biggrin: za cijenu radilice nabavis kompletnog minarellija i nemoras se vise bojati nestasice dijelova :frajer:
R@kija:
--- Citat: SlowRider - 09 Srpanj, 2009, 19:56:49 ---nabaci gore minarelli masinu :icon_biggrin: za cijenu radilice nabavis kompletnog minarellija i nemoras se vise bojati nestasice dijelova :frajer:
--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :glasses9: :headbang:
Matori:
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 09 Srpanj, 2009, 13:25:00 ---..samo neznam kako cu na stotki kameru drzat :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Onu sivu armiranu traku (ona sto u filmovima liepe usta ;D ;D) :kusch: :kusch: i zalijepi na kacigu ; :toothy10: pa ako spadne imat ces video
kakav jos nije vidjen.........
Giz :probaj kontaktirati ove sa scooterprosports-a kod njih ima dosta toga a nisu ni preskupi !!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju