Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (105/163) > >>

Giz:
Ja sutra vračam ovu radilicu i tražim povrat love. Radilice koju ja trebam nema a najžalosnije je što je nema ni u dolasku.

Navodno mi je Neer prošli tjedan u utorak poslao kompletne blokove ali to do dana današnjeg nije stiglo tako da ni s tim neznam što je.

Sve u svemu, pakao. Scoot stoji i skuplja prašinu. Čekam tu radilicu ko ozebli sunce a niotkuda ju nabaviti.

Čak sam sad probao stupiti u kontakt sa par privatnih osoba u njemačku, naišao na oglase da prodaju... No ni oni se ne javljaju.

sve mi dođe da ga spakiram i u Savu natjeram...  :'(

ProDriverGT(TGB):
A ja cekam ljepse vrijeme jer slow nemoze doc do mene da to slozimo do kraja..jebena kisa sve pokvari,trebalo bi bit do kraja tjedna gotovo..samo neznam kako cu na stotki kameru drzat  :drunken_smilie:

SlowRider:

--- Citat: Giz - 08 Srpanj, 2009, 23:21:07 ---sve mi dođe da ga spakiram i u Savu natjeram...  :'(

--- Kraj citata ---

nabaci gore minarelli masinu  :icon_biggrin:  za cijenu radilice nabavis kompletnog minarellija i nemoras se vise bojati nestasice dijelova  :frajer:

R@kija:

--- Citat: SlowRider - 09 Srpanj, 2009, 19:56:49 ---nabaci gore minarelli masinu  :icon_biggrin:  za cijenu radilice nabavis kompletnog minarellija i nemoras se vise bojati nestasice dijelova  :frajer:

--- Kraj citata ---

:laughing7: :laughing7: :glasses9: :headbang:

Matori:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 09 Srpanj, 2009, 13:25:00 ---..samo neznam kako cu na stotki kameru drzat  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

Onu sivu armiranu traku (ona sto u filmovima liepe usta  ;D ;D) :kusch: :kusch: i zalijepi na kacigu  ; :toothy10: pa ako spadne imat ces video
kakav jos nije vidjen.........

Giz :probaj kontaktirati ove sa scooterprosports-a kod njih ima dosta toga a nisu ni preskupi !!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju