Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
Matori:
Kontao sam o tome-nece to sranje raditi na suho a da ne ujebe nesto-ma samo ja njoj ono crijevo koje ide iz rez. ulja nabijem na izlaz iz pumpe
i neka vrti to malo ulja sto je u njoj ostalo - mislim da mi to nebi trebalo praviti probleme !!!
A sto se tiče boje izolacije moram pogledati u Knjizi koja boja zice ide za blindiranje ulaza na karb.!!! ???
Nego hoces reci da nesmijem kraj stisnuti klijestima nego bas prstima ili sto.............???? :icon_scratch: hmmmm moram to potraziti negdje na netu da nebi zez... nesto
A strah me da mi ne zacvika ako ne budem krajeve vrele izolacije stisnuo prstima ! :icon_scratch:
:icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
MaeroxT:
--- Citat: Matori - 11 Srpanj, 2009, 23:44:54 ---Kontao sam o tome-nece to sranje raditi na suho a da ne ujebe nesto-ma samo ja njoj ono crijevo koje ide iz rez. ulja nabijem na izlaz iz pumpe
i neka vrti to malo ulja sto je u njoj ostalo - mislim da mi to nebi trebalo praviti probleme !!!
--- Kraj citata ---
Baš tako, to crevce je skoro pa prekratko,
ali se dade nategnut i nataknut, kod mene pumpa radi tako već 10 mjeseci bez problema :rock_:
Matori:
Definitivno uljna pumpa !!!
Premostio i napravio mjesavinu i to dobrih 3-3,5 % i vrlo malo se osjeti da mu je to puno (ponekad hladan nece gas ali 5-10 sek i dalje bez problema) ali sad je spremna od 2% - samo da ispraznim tank !!!
Sad ide daleko bolje nego je ikad isao- danas top speed 70 bez ikakvog premisljanja hoce nece-sagnem se na 3 sek i ode na 73 kmh i drzi bez problema na ravnom,a na blagoj nizbrdici ide do 75 kmh !!
Sve u svemu DUGUJEM PIVO...............
HVALA HVALA !!!
MaeroxT:
--- Citat: Matori - 17 Srpanj, 2009, 00:10:30 ---Definitivno uljna pumpa !!!
Premostio i napravio mjesavinu i to dobrih 3-3,5 % i vrlo malo se osjeti da mu je to puno (ponekad hladan nece gas ali 5-10 sek i dalje bez problema) ali sad je spremna od 2% - samo da ispraznim tank !!!
Sad ide daleko bolje nego je ikad isao- danas top speed 70 bez ikakvog premisljanja hoce nece-sagnem se na 3 sek i ode na 73 kmh i drzi bez problema na ravnom,a na blagoj nizbrdici ide do 75 kmh !!
Sve u svemu DUGUJEM PIVO...............
HVALA HVALA !!!
--- Kraj citata ---
Baš mi je drago da si riješio problem, a sad brzo riješit ovo s pivom ... :toothy12:
Matori:
Nakon par dana zaje..... ipak ostalo na istom !!!
Pumpa je van upotrebe ali opet isti problemi kad je hladan ali definitivno puno manje nego s njom !!!
Mjesavina 2-2,2% - ali prvih par sekundi ga moram hvatati na foru,dam gas on se ugasi,opet upalim pa pomalo daj pusti...... i konacno primi
i krene sa trokiranjem prvih 100-150m i poslje ide kao blesav !!!
Dok je čok uključen ima previse goriva i mislim da me to hebe !!!
Giz jesi ti skuzio - definitivno - sta se dodaje onim vijkom !!!
Jer na njemu nemogu bas nadoknaditi to koliko mi fali da ga ne gusi - a ako stavim Red Sponge ili doradim air box onda nisam siguran hoce li mi di zna 68 zadovoljiti smjesu na punom gasu !!!
Provjeravao sam je sa ovom postavkom i cista boja cigle bez naslaga i sl !!!
A sto se tice pive definitivno cu doci u Os da se popije koja !!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju