Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (104/163) > >>

al bandi:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 03 Srpanj, 2009, 20:32:07 ---Sory na offu htio bi reci da sam napravio 250km razrade i danas sam probao neku max.brzinu skutera..prijenos je trenutno podesen po meni za nekih 120,130km/h sto je previse i skuter na punom gasu nisam mogao povuci vise od 8tisuca..btw. max brzina je bila tocno 99km/h sto je jos jedan povijesni trenutak za tgb  :icon_biggrin:  ali definitivno to jos nije to..mora se on dosta vise vrtit pa ce bit i vise snage..

--- Kraj citata ---

99 km/h ...ništa nisi dira ,serijala?

Bokygs:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 03 Srpanj, 2009, 20:32:07 ---Sory na offu htio bi reci da sam napravio 250km razrade i danas sam probao neku max.brzinu skutera..prijenos je trenutno podesen po meni za nekih 120,130km/h sto je previse i skuter na punom gasu nisam mogao povuci vise od 8tisuca..btw. max brzina je bila tocno 99km/h sto je jos jedan povijesni trenutak za tgb  :icon_biggrin:  ali definitivno to jos nije to..mora se on dosta vise vrtit pa ce bit i vise snage..

--- Kraj citata ---

oo svaka čast... :notworthy:
btw. htio sam pitat,ako itko zna dal pase spuh (ne kompletni,samo top) sa r50x na 303r(jesu nosači isti-ako nisu,dal se da pripasati, i jel ista grana-promjer,širina)?

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: al bandi - 05 Srpanj, 2009, 00:14:06 ---99 km/h ...ništa nisi dira ,serijala?

--- Kraj citata ---

Ako neko napravi 99 sa serijalom i ovim skuterom onda nije s ovog planeta..setup je u potpisu..ali kazem nije to postelano jos kako treba,trenutno je podesen za razradu pa je 99 cisto lijepa brzina za to  :)

Matori:

--- Citat: MaeroxT - 04 Srpanj, 2009, 16:12:04 ---Pozdrav društvu,
evo da se i ja javim
nakon podužeg vremena.

Imao sam sličan problem kao Matori prošle jeseni,
počelo je s neobaveznim gašenjima na toplo, pa na hladno nije mogao ni
10 sekundi biti da se ne ugasi, ler nikako nije htio držati na miru.Crne masne naslage
na svjećici i unutar cilindra već sam ranije bio komentirao kod stavljanja kita, iako je
tada bio prešao tek oko 450 km.
Pokušao sam i zamjenu ulja i nije bilo ništ bolje.
Nakon igara iglom, vijcima i raznoraznim veličinama dizni,razmišljao sam zamijeniti karb,ali
ponukan jednim tuđim iskustvom,izbacio sam prvo pumpu za ulje iz uporabe,
prešao na ručno miješanje goriva i scoot se odjednom opametio.
Od tada nema više problema,
osim brljavljenja s pravljenjem mješavine i mirisa benzina na rukama,
što je opet super,jer me vraća u mladost...
Možda pomogne

--- Kraj citata ---

Sad je trenutno na servisu i jos cu vidjeti sta ce mi javiti !!!

A ako je  uljna pumpa u pitanju pretpostavljam da ce me "pokusati" dobro oderati !!! E sad jedino ako mi ovaj u servisu ne napravi uslugu a rekao je da ce pokusati,pa sve to ubaci pod garanciju iako sam ja prckao karb. mada to nema nikakve veze sa uljnom !!!

A ako bude to to idemo na Pivu !!! :occasion14:

ProDriver hoce i serijala na 99kmh-ali na nizbrdici 10% u duzini 2 km !!! :icon_biggrin:

Matori:
Hehe vec dva dana serviseri prckaju po njemu i jos nista ne javljaju da je gotovo-bem ti kad mi ispostave "RAČUN" :drunken_smilie: :drunken_smilie: :jerk:

Nego jel ima kakvog videa-pa sporiji si sa stelanjem prijenosa od mojih servisera !!!

Daj da vidimo konačno kako ide to tvoje čudo !!!

Giz - sta je s tvojim djelovima -hoce biti uskoro noviteta i od tebe ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju