Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (103/163) > >>

Giz:
Meni to i dalje zgleda čudno. Odakle toliko ulja?  :dontknow:

Pa ja sam diznom 72 nisam imao problema sa ovolikim preljevanjem nikada...  :help:
Koje ulje uopče koristiš? I jesi provjerio rad uljne pumpice?

Da te ne zajebava elektični čok? Mislim, ja takvih problema nisam imao. Simptomi su mi jako čudni i nemogu ih nikako svrstati u nešto što bi bilo povezano sa normalnim radom karba.
Tebi li preljva ili uopče nemaš goriva, totalna 2 ekstrema.  ???

Ajd provjeri i čok dali radi kako spada. Moguče da te on zahebava te da se stalno voziš po čokom. Tako mi to nekako izgleda.

Bilo bi lakše da si tu negdje pa da to malo uživo pogledam jer ovako je teško nešto prepametno reči kad imaš slike samo.
Bubni video čisto da vidim što se zbiva sa lerom kad diraš koji šerafić.

ProDriverGT(TGB):
Sory na offu htio bi reci da sam napravio 250km razrade i danas sam probao neku max.brzinu skutera..prijenos je trenutno podesen po meni za nekih 120,130km/h sto je previse i skuter na punom gasu nisam mogao povuci vise od 8tisuca..btw. max brzina je bila tocno 99km/h sto je jos jedan povijesni trenutak za tgb  :icon_biggrin:  ali definitivno to jos nije to..mora se on dosta vise vrtit pa ce bit i vise snage..

Matori:
ProDriver-daj neki video da se to pogleda !!!

Provjeravao sam cok ali na ispravljaču i spojio sam ga na 12V !!! i čok odradi svoje za nekih 45sek. do 1 minute a ono sto mi je cudno je da je napon na kablicu ok 2V na 2500 okretaja a na 1500 cca nekin 0,85 V i to mi jeste malo cudno i premalo !!!

Sve u svemu ode on sutra ujutro u Servis pa kad se oni s njim izjeb....znat cu sto je !!!
A sto se tice ulja,kad sam skinuo karb dolje na ona crijeva mi je ulje curilo cjelo vrijeme dok ga nisam opet namontirao-samo mi nije jasno dali to tako curi i dok je skut ugasen tj. tokom noći pa mi mozda i to pravi sranje!!!

I jos jednom Pro daj video da malo pogledamo !!!

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: Matori - 03 Srpanj, 2009, 21:19:46 ---ProDriver-daj neki video da se to pogleda !!!

Provjeravao sam cok ali na ispravljaču i spojio sam ga na 12V !!! i čok odradi svoje za nekih 45sek. do 1 minute a ono sto mi je cudno je da je napon na kablicu ok 2V na 2500 okretaja a na 1500 cca nekin 0,85 V i to mi jeste malo cudno i premalo !!!

Sve u svemu ode on sutra ujutro u Servis pa kad se oni s njim izjeb....znat cu sto je !!!
A sto se tice ulja,kad sam skinuo karb dolje na ona crijeva mi je ulje curilo cjelo vrijeme dok ga nisam opet namontirao-samo mi nije jasno dali to tako curi i dok je skut ugasen tj. tokom noći pa mi mozda i to pravi sranje!!!

I jos jednom Pro daj video da malo pogledamo !!!

--- Kraj citata ---

:) bit ce polako..daleko je to jos do pravog ubrzanja ovih dana ide na zavrsno dostelavanje pa cu puknut nesto gore da slinite  :icon_biggrin:

MaeroxT:
Pozdrav društvu,
evo da se i ja javim
nakon podužeg vremena.

Imao sam sličan problem kao Matori prošle jeseni,
počelo je s neobaveznim gašenjima na toplo, pa na hladno nije mogao ni
10 sekundi biti da se ne ugasi, ler nikako nije htio držati na miru.Crne masne naslage
na svjećici i unutar cilindra već sam ranije bio komentirao kod stavljanja kita, iako je
tada bio prešao tek oko 450 km.
Pokušao sam i zamjenu ulja i nije bilo ništ bolje.
Nakon igara iglom, vijcima i raznoraznim veličinama dizni,razmišljao sam zamijeniti karb,ali
ponukan jednim tuđim iskustvom,izbacio sam prvo pumpu za ulje iz uporabe,
prešao na ručno miješanje goriva i scoot se odjednom opametio.
Od tada nema više problema,
osim brljavljenja s pravljenjem mješavine i mirisa benzina na rukama,
što je opet super,jer me vraća u mladost...
Možda pomogne

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju