Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (93/163) > >>

radomir.g:
Ma nema nista bolje nego kad je sve ovako cisto.. Onda tacno dobijes volju za rad :)

pitaNS:
super!
Svaka čast Giz!

nego reci mi, jel se ne bojiš da si previše otvorio graničnike za lamelice, da će se lamelice puno kriviti te puknuti od velikog krivljenja?

Giz:

--- Citat: pitaNS - 08 Lipanj, 2009, 09:25:49 ---super!
Svaka čast Giz!

nego reci mi, jel se ne bojiš da si previše otvorio graničnike za lamelice, da će se lamelice puno kriviti te puknuti od velikog krivljenja?

--- Kraj citata ---

Ma kakvi. Kompenzirao sam debljim karbonskim usisnim lamelicama tako da nema straha od pucanja ili problema na večim okretajima.
Uostalom, malossi uopče nema graničnike a Polini ih stavlja tek toliko na svojim top modelima.

Matori:
A ja bas kontam o tome pucanju radi prevelikog otvaranja - i cisto me bilo strah to odraditi dok ne pitam !!!
Giz gdje se mogu nabaviti kvalitetne karbonske lamelice-po mogucnosti bez tog nosaca ili kako ga vec zovete !!!
ili jos bolje ako netko vec ima za prodati !!!
A drugo-promjenio sam diznu i stavio 68-icu i izvadio ono suzenje iz filtera-jesi ti jos sto dostelavao oko smjese !!!

Fino odradjeno-sad se da s gustom to sklapati....

Giz:
Ja sam smjesu več par desetaka puta preštelavao ali generalno kad se skinu sve blokade, dizna 68 je sasvim dosta za taj scoot.
Si skinuo baš sve blokade kako je i navedeno u tutorialu?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju