Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
Giz:
Odakle si?
Matori:
gunja !!!
kod zupanje !!! - daleko da ga dovezem-a ako mi izje.. zivce poslat cu ga dostavom :icon_biggrin:
Stvarno mi je dopiz.... !!!
Karb sam pregledao neznam ni sam koliko puta i provjerio vijak,pokusavao i iglicu mrdati-nista,kako god ga postavim radi dobro kad stavim novu svjecicu majku mu ,ali nakon par km vise nece -sad je sve na tvornickom podes.... i bila mi je B7HS svjecica i kad sam je izvadio ona kao zvono-po onim slikama za koje je ostavljen link tu na forumu idealna!!! ali nece raditi na njoj nema sanse-i stavio sam novu i danas se provozao 5-6km i u pol puta stanem da vidim i on opet po starom-cim se smirio gusenje i na kraju gasenje-opet upalim i dodjem kuci-ostavim ga da radi na nogarama i ona radi kao sat-bas nista,nikakvih problema-a sutra ujutro (to mi se desi svaki put) jedva upali i kad upali sve ok dok se ne zagrije-i onda opet sve ispocetka !!!
Jaaaooooo lijepi tomosici-kod njih mi se ovo nikad nije desavalo-ili hoce ili nece ali da me dribla kao budalu .............ZAPALIT CU GA !!!
Dan?o:
--- Citat: Matori - 06 Lipanj, 2009, 00:35:37 ---gunja !!!
kod zupanje !!! - daleko da ga dovezem-a ako mi izje.. zivce poslat cu ga dostavom :icon_biggrin:
Stvarno mi je dopiz.... !!!
Karb sam pregledao neznam ni sam koliko puta i provjerio vijak,pokusavao i iglicu mrdati-nista,kako god ga postavim radi dobro kad stavim novu svjecicu majku mu ,ali nakon par km vise nece -sad je sve na tvornickom podes.... i bila mi je B7HS svjecica i kad sam je izvadio ona kao zvono-po onim slikama za koje je ostavljen link tu na forumu idealna!!! ali nece raditi na njoj nema sanse-i stavio sam novu i danas se provozao 5-6km i u pol puta stanem da vidim i on opet po starom-cim se smirio gusenje i na kraju gasenje-opet upalim i dodjem kuci-ostavim ga da radi na nogarama i ona radi kao sat-bas nista,nikakvih problema-a sutra ujutro (to mi se desi svaki put) jedva upali i kad upali sve ok dok se ne zagrije-i onda opet sve ispocetka !!!
Jaaaooooo lijepi tomosici-kod njih mi se ovo nikad nije desavalo-ili hoce ili nece ali da me dribla kao budalu .............ZAPALIT CU GA !!!
--- Kraj citata ---
Najvjerovatnije je problem u magnetu.
Matori:
Ispocetka sam cijelo vrijeme mislio da me opet smjesa dribla,medjutim nakon bezbroj podesavanja i ustelavanja nijedno mu ne pase,sve vratim na tvornicko i on opet pravi problem-i onda sam i pomislio da je problem sa strujom !
A sto tocno mislis pod tim da je u magnetu problem ???To nisam dirao uopce,a cisto sumnjam da je mogao puknuti ili sto vec !!!
Imam tek 2500km,nisam valjda toliki pehista da pukne bez ikakvog razloga !!! :icon_scratch: :icon_scratch:
A sto mislite koliko je moguce da je problem u bobini ??? :dontknow: :dontknow:
Giz:
Odluka je pala na ovu radilicu:
http://en.scooter-attack.com/index2.php?main=/shop/artikel.php%3Fs%3D%26artnr%3DAE-CB12.3%26modell%3D74%26l%3Dnavigation
Uz to idu novi ležajevi, semerinzi, karbonske usisne i sa Neerom pregovaram za duži primar kompletno sa zadnjim polutkama i kvačilom od SRke sa Morini mašinom tako da i ovo moje čudo napokon ide 100km/h.
Blokovi su na pola, motor je u prostim faktorima doslovno. Čistim uljnu, čistim blokove, maknuo sam BLOKADU na graničniku od usisnih lamelica. Katastrofa koliko je graničkik stisnuo lamelice. Nije ni čudo da motor nije htio u okretaje samo tako. Pa doslovno je 2mm lamelica imala prostora, no i to je sređeno. Uz to sam zapolirao i proširio prirubnicu na 20mm što je 2.5mm više nego stock, poravnao sve neravnine i primio se cilindra. Zapolirao kanaliće, napravio port matching na ispušnom kanalu te ga proširio malo i zapolirao kao pesja jajca.
Sklapanje čim mi dođe radilica i prijenos... No moram sa Neerom vidjeti dali mi uopče paše primar. :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju