Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (90/163) > >>

luna500rr:

--- Citat: Giz - 03 Lipanj, 2009, 22:38:26 ---Probaj to sa Lunom napraviti. ;)

--- Kraj citata ---

Šta će joj biti nakon 7500 ???

SlowRider:
Skuter je vrlo dobar, moram priznati da ima dosta stvari koje su puno naprednije i bolje nego na dosta skutera... jedino sto mi se ne svidja opcenito, morini masina. Da imam morini, sigurno nebi trenutno sada imao 3 rezervne radilice, set lezaja, semeringa... odnosno generalku napravim kad se sjetim.

aeroxtuning:

--- Citat: Giz - 03 Lipanj, 2009, 23:25:34 ---Ovo je zamjenska. Navodno je ok za 11500 okrtaja.
http://en.scooter-attack.com/index2.php?main=/shop/artikel.php%3Fs%3D%26artnr%3DMF30.15700%26modell%3D840%26l%3Dnavigation

Ovo je kao jača. Ona je za 13000 okretaja.
http://en.scooter-attack.com/index2.php?main=/shop/artikel.php%3Fs%3D%26artnr%3DAE-CB12.3%26modell%3D74%26l%3Dnavigation

Nikad čuo za ovu drugu firmu. Ima tko iskusniji kakav komentar?

--- Kraj citata ---
italkit ti je poznata marke i rade kvalitetne dijelove

luna500rr:

--- Citat: SlowRider - 03 Lipanj, 2009, 23:42:29 ---Skuter je vrlo dobar, moram priznati da ima dosta stvari koje su puno naprednije i bolje nego na dosta skutera... jedino sto mi se ne svidja opcenito, morini masina. Da imam morini, sigurno nebi trenutno sada imao 3 rezervne radilice, set lezaja, semeringa... odnosno generalku napravim kad se sjetim.

--- Kraj citata ---

bolje orginal morini, nego kopija tuđe masine :)

Matori:
Ja se ispricavam na off-u  -ali vise nisam "pametan" sa ovim motorom !!!

Vec sam rekao da imam problema da mi se motor gasi kad se zagrije-tj. dok je pod gasom sve ok ide bez ikakvih problema-cim stanem nakon 2-3 sek. pocne se gasiti i kad samo pipnem gas on crkne !!!
Upalim i onda (ali ni to ne uvijek) cim mu pipnem gas doslovce se ugusi,a svjecica po onim bojama kad sam usporedio-idealna !!!

E sad - kad dodje do toga stavim novu svjecicu i sve je ok nekih 1-2 sata i onda me opet pocne "je...."i opet tako,vec 4 svjecica
Prva je bila nekakva champion (crkla za 2 min) BP6 pa BR8 i sad je vec 2 po redu B7HS - jeli moguce da su te svjecice toliko lose,
ili da mi elektronika poludi jer nijedna ta svjecica nije R tipa kao ona originalna koja je bila u njemu !!!

Sve sam kontrolirao 10 puta, i definitivno nigdje ne vuce zrak  zbog kojeg mi je i otisla 1 svjecica (bar mislim da mi je zbog toga izgorila jer mi je vukao na jednu selnu !!!

POMOĆ !!! Savjet !!! ... pa i sibicu da ga zapalim ako ne rijesim ovaj problem - pojede mi 2 svjecice na tank goriva !!!

Trosi vise svjecica nego goriva  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju