Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (89/163) > >>

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: aeroxtuning - 03 Lipanj, 2009, 21:38:00 ---evo vam vidite,pa sad kupujte ovakve scootere.....bez ikakve uvrede....svidja mi se project,ali kvaliteta ovakvih scootera je ponizavajuca

--- Kraj citata ---

Dobro,al ipak se dosta vremena vozio,kolko sam ja primjetio na visokim okretajima,jos kad je stavljen kit valjda je to bio vrh za tu radilicu,ili ne?Jel bi ona ipak duze trebala trajat uz tolke okretaje?

Giz:

--- Citat: aeroxtuning - 03 Lipanj, 2009, 21:38:00 ---evo vam vidite,pa sad kupujte ovakve scootere.....bez ikakve uvrede....svidja mi se project,ali kvaliteta ovakvih scootera je ponizavajuca

--- Kraj citata ---

A ja se mogu kladiti da nijednog R50X-a nisi u rukama imao. ;)
Da jesi, drugačije bi govorio. To što se meni dogodilo nije PRAVILO več IZNIMKA.

Ja ovdje stavljam sav prljav veš ovog scoota. Daklem, smatraj ovo 100% hard testom.
Da, zagrijavanje i ostalo se podrazumijeva ali taj scooter prolazi dnevne torture po 40/50km punog gasa.
Probaj i ti tako svoj scoot voziti pa ču te pitati nakon 7500 km kakvo mu je zdravstveno stanje.... ;)

Samo tražim da ljudi shvate da ono što ja ovom scuteru radim, prosječni korisnik neče napraviti u 3x više kilometara.

Probaj to sa Lunom napraviti. ;)

pocetnik:

--- Citat: Giz - 03 Lipanj, 2009, 22:38:26 ---A ja se mogu kladiti da nijednog R50X-a nisi u rukama imao. ;)
Da jesi, drugačije bi govorio. To što se meni dogodilo nije PRAVILO več IZNIMKA.

Ja ovdje stavljam sav prljav veš ovog scoota. Daklem, smatraj ovo 100% hard testom.
Da, zagrijavanje i ostalo se podrazumijeva ali taj scooter prolazi dnevne torture po 40/50km punog gasa.
Probaj i ti tako svoj scoot voziti pa ču te pitati nakon 7500 km kakvo mu je zdravstveno stanje.... ;)

Samo tražim da ljudi shvate da ono što ja ovom scuteru radim, prosječni korisnik neče napraviti u 3x više kilometara.

potpis!! :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Giz:
Ovo je zamjenska. Navodno je ok za 11500 okrtaja.
http://en.scooter-attack.com/index2.php?main=/shop/artikel.php%3Fs%3D%26artnr%3DMF30.15700%26modell%3D840%26l%3Dnavigation

Ovo je kao jača. Ona je za 13000 okretaja.
http://en.scooter-attack.com/index2.php?main=/shop/artikel.php%3Fs%3D%26artnr%3DAE-CB12.3%26modell%3D74%26l%3Dnavigation

Nikad čuo za ovu drugu firmu. Ima tko iskusniji kakav komentar?

aeroxtuning:

--- Citat: Giz - 03 Lipanj, 2009, 22:38:26 ---A ja se mogu kladiti da nijednog R50X-a nisi u rukama imao. ;)

--- Kraj citata ---
nisam nikada imao r50 u rukama i moram priznati da nemam ama bas nikakva iskustva,napisao sam ono sto mislim.....ne ulijeva mi povjerenje,e sad vjerovatno pricam gluposti jer ne znam tocno o cemu se radi....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju