Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
Giz:
Ukratko, pošto nisam dobre volje. Opet je popusti šeraf na radilici koji drži variomat.
Postupak je izvaditi ju van i dati strojno napraviti novi navoj. Uz to ču zamjeniti ležajeve, napraviti prirubnicu za frge do 21mm i sastaviti sve nazad.
Posla pun kufer al što se mora.....
PS
Ako netko treba prirubnicu za TGBa, sad mu je pravo vrijeme ako hoče istu kao ova što si ju sad radim. Moram samo sa tokarom vidjeti koliko če koštati ali nebi smjelu previše novčeka biti.
Giz:
TGB ide na malo duži odmor.
Prvo mi se 2x zglodao navoj na radilici... To sam sredio. Sad je otišao skroz navoj i rekoh, idem ju izvaditi van da to na tokarskom stroju napravim.
I imao sam što vidjeti. Po sredini je radilica napukla. Doslovno mislim da bi u narednih par dana pukla skroz.
Eto, sreča u nesreči. Rastavio sam sve i sad radim pravu generalku.
Niš od spulje u naredno vrijeme. :(
aeroxtuning:
evo vam vidite,pa sad kupujte ovakve scootere.....bez ikakve uvrede....svidja mi se project,ali kvaliteta ovakvih scootera je ponizavajuca
aerox92:
--- Citat: aeroxtuning - 03 Lipanj, 2009, 21:38:00 ---evo vam vidite,pa sad kupujte ovakve scootere.....bez ikakve uvrede....svidja mi se project,ali kvaliteta ovakvih scootera je ponizavajuca
--- Kraj citata ---
weliki off al aeroxtuning odg mi na pm
toma17:
predobar pocetak tuninga ono sa rupicama za hladenje dobra ideja samo da su malo vece rupe ali i ovako ce biti dobro
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju