Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (39/163) > >>

JetFighter:

--- Citat: gigo_sf2 - 05 Rujan, 2008, 16:14:33 ---pa ti lupetas...i da kit stavis nebi isao 120

--- Kraj citata ---

Kolega ima runnera kao kod tebe-ima kit i drugi spuh i po cajgeru ide 135 !!!

Ne napamet nego provjereno !!!  - neznam na koji nacin ali IDE !!!

I jos nesto- u postu sam rekao "po toj logici" !!!

Rossi ako se prijenosni omjer vise ne mjenja kad variator odradi svoje-a odradi do kraja-i ako nakon toga od bilo kojeg do bilo kojeg broja okretaja navuce odredjenu brzinu onda ce i u nastavku za isti porast broja okretaja imati i isti porast brzine !!!  O 2T bas i neznam puno ali o prijenosnim omjerima,reduktorima i prijenosnicima malo previse !!!

I ja odustajem da ne kvarim majstoru temu : I izvinjavam se svima kojima je ovo bilo davljenje !

A da prekinemo ovo pa da kazemo da se nesto i radilo-a giz je vec pozvao na zajednicke radove :

Dok se pripremam za mehanicki dio evo malo dijela oko izgleda !!!

Krep trakom (traka za zastitu pri krecenju,farbanju itd.) sam zastitio masku oko zmigavaca,jer sam se odlucio na sprej za zatamnjivanje umjesto folije jer mi je lakse raditi i u 3 prelaza (u mom slucaju zadovoljavajuce) sa pauzama oko 10 min prespricao zmigavce !

I to je to sto sam dobio !

Onace sprej sam platio 35 Kn-ili 8KM u BiH - blize mi je bilo za kupit tamo !

Rossi:

--- Citat: JetFighter - 05 Rujan, 2008, 19:55:01 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 05 Rujan, 2008, 16:14:33 ---pa ti lupetas...i da kit stavis nebi isao 120

--- Kraj citata ---

135...pa to bi trebo da bude neki full naturpijan miderace ili cak high end....stim da bi moro imat ulozeno na skuteru nekih 2000-3000eura....

--- Kraj citata ---

JetFighter:

--- Citat: Rossi - 06 Rujan, 2008, 16:11:50 ---

--- Kraj citata ---

135...pa to bi trebo da bude neki full naturpijan miderace ili cak high end....stim da bi moro imat ulozeno na skuteru nekih 2000-3000eura....

--- Kraj citata ---

nebitna stvar !!!

Giz cime si radio zadnje svjetlo-tj. cime si farbao onaj sjajni dio oko leca ?

--- Kraj citata ---

Toyota Jarun:

--- Kraj citata ---

I jos nesto- u postu sam rekao "po toj logici" !!!

Rossi ako se prijenosni omjer vise ne mjenja kad variator odradi svoje-a odradi do kraja-i ako nakon toga od bilo kojeg do bilo kojeg broja okretaja navuce odredjenu brzinu onda ce i u nastavku za isti porast broja okretaja imati i isti porast brzine !!!  O 2T bas i neznam puno ali o prijenosnim omjerima,reduktorima i prijenosnicima malo previse !!!

I ja odustajem da ne kvarim majstoru temu : I izvinjavam se svima kojima je ovo bilo davljenje !

A da prekinemo ovo pa da kazemo da se nesto i radilo-a giz je vec pozvao na zajednicke radove :

Dok se pripremam za mehanicki dio evo malo dijela oko izgleda !!!

Krep trakom (traka za zastitu pri krecenju,farbanju itd.) sam zastitio masku oko zmigavaca,jer sam se odlucio na sprej za zatamnjivanje umjesto folije jer mi je lakse raditi i u 3 prelaza (u mom slucaju zadovoljavajuce) sa pauzama oko 10 min prespricao zmigavce !

I to je to sto sam dobio !

Onace sprej sam platio 35 Kn-ili 8KM u BiH - blize mi je bilo za kupit tamo !

--- Kraj citata ---

Jet brijem da ti je lijevi zmigavac( desni na slici) malo tamniji nego ovaj desni(odnosno lijevi na slici)....

neer:
ma vjerojatno je ovo desno bilo izlozenije suncu pa baca da je tamnije ovo ljevo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju