Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
JetFighter:
--- Citat: Rossi - 05 Rujan, 2008, 00:38:04 ---lik ...malo ti previse ocekujes ....ne gleda se to tako... 12000 rpm i odma 120 ....to bi isto bilo kosto bi ja stavio rolne 3 grama sad i motor se vrtio 13000rpm i prico ide 130 :D ne ide to bas tako ..i nema sanse da ces neke motore koji imaju kit ...ostavljat iza sebe...jedino ako taj sto ima kit ...ima tako lose ustelovan skuter da je to nemoguce....
--- Kraj citata ---
Tuzlak ne lupaj - nisi promislio a lupio si ko grom iz vedra neba sa tim rolicama od 3gr !!!
Situacija koju ti predstavljas ne radi sa skupljenim variom (prednjim) do kraja tako da ti ta teorija ne drzi vodu ni do ja..
A ja pricam o variomatu koji je vec na 7000 skupljen do kraja na 50kmh-pa ga digne do 8000 i ide 70 !!!
Ako ti se da racunati iako nije 100% preciznost broja okr. skontaj koliko bi trebao dobiti do 12000 ako je sa 7000 na 8000 okr 10Kmh !!!
Jesam nov ali nisam toliko gl. da neznam, o cemu sam pisao !!!
P.S. I nisam niti spomenuo da bi ostavio nekoga sa kitom nego da bi imao solidnu konkurenciju u odnosu na 100% !!1
Hajd u nastavku malo procitaj skontaj pa pisi :
Ima stra izreka - a vjerujem da je vecina ovdje podrzava :
PRIJE STAVLJANJA JEZIKA U POGON UKLJUCI MOZAK !!!
stark1:
pa ti lupetas...i da kit stavis nebi isao 120
Drnda:
javi ako budes prodavao kit, ja sam jucer pitao jel trofy, a nisam napisao da bi uzeo ako budes prodavao
Rossi:
--- Citat: JetFighter - 05 Rujan, 2008, 16:03:40 ---
--- Citat: Rossi - 05 Rujan, 2008, 00:38:04 ---lik ...malo ti previse ocekujes ....ne gleda se to tako... 12000 rpm i odma 120 ....to bi isto bilo kosto bi ja stavio rolne 3 grama sad i motor se vrtio 13000rpm i prico ide 130 :D ne ide to bas tako ..i nema sanse da ces neke motore koji imaju kit ...ostavljat iza sebe...jedino ako taj sto ima kit ...ima tako lose ustelovan skuter da je to nemoguce....
--- Kraj citata ---
Tuzlak ne lupaj - nisi promislio a lupio si ko grom iz vedra neba sa tim rolicama od 3gr !!!
Situacija koju ti predstavljas ne radi sa skupljenim variom (prednjim) do kraja tako da ti ta teorija ne drzi vodu ni do ja..
A ja pricam o variomatu koji je vec na 7000 skupljen do kraja na 50kmh-pa ga digne do 8000 i ide 70 !!!
Ako ti se da racunati iako nije 100% preciznost broja okr. skontaj koliko bi trebao dobiti do 12000 ako je sa 7000 na 8000 okr 10Kmh !!!
Jesam nov ali nisam toliko gl. da neznam, o cemu sam pisao !!!
P.S. I nisam niti spomenuo da bi ostavio nekoga sa kitom nego da bi imao solidnu konkurenciju u odnosu na 100% !!1
Hajd u nastavku malo procitaj skontaj pa pisi :
Ima stra izreka - a vjerujem da je vecina ovdje podrzava :
PRIJE STAVLJANJA JEZIKA U POGON UKLJUCI MOZAK !!!
--- Kraj citata ---
pa dobro ti rece gigo ,ti lupetas a ne ja ...po tvojoj teoriji taj tvoj skuter navuce od 7000-8000 10 km/h brzine ..i ti sad mislis da ce svakih 1000 rpm navuc jos po 10 km/h brzine....tako da prije da ti lupetas a ne ja..necu da idme previse off i kvarim temu...tako da pozz od mene...
Drnda:
To jetfighter: jesi li ti za taj tehnigas trazio pod aprilia skuterom, onaj morini masina , jer vidim nema za 303r(corona), nista osim jednog leo vincea, i sta mislis jeli bolji laser xpro ili tehnigas za skut? jer cuo sam dosta dobrih stvari o laseru
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju