Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (37/163) > >>

JetFighter:
Odlicna stvar-sutra idem na narudzbu spuha-meni je dovoljno ovo sto sam vidio ma snimci-mislio sam ici na rjesenje koje je Giz rjesio ali ovo je daleko povoljnije a ni ne treba mi nista vise-skut sasvim fino nabija do 70 kmh,i ja s tim prezadovoljan :notworthy: :notworthy:

A ako opet bude trosio previse-e onda idemo na race izvedbu !!!

E da,jos jedno pitanje:

Ako vasi idu na 9500okr 78kmh a ja na 8000 idem 70kmh a na 8300 75kmh(naravno nizbrdo) :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Pa koliko bi ja po toj logici trebao ici na 9500 okr- cca 90kmh ??? ???

Giz:
Malo manje od toga..

Fora je što postoje 3 finalna prijenosa ili ti diferencijala. 1:11, 1:12 i 1:14....

Taj 1:14 imam ja i taj je najsporiji i najgori... Da mi se ikako dokopati ovog 1:12 bio bi sretan čovjek no u servisu me lik blijedo gleda...
Da kao, kaj ti je to?
Žalosno no istinito... Ručicu kočnice čekam več 3 tjedna, bolcnu novu ču dobiti nikada... Jer" Čisto sumnjam da če mi to poslati ovi iz Umaga"....

Ma joj... Izgleda da ču si sam naručiti sekundar izvana i biti sretan čovjek. :icon_thumright:

JetFighter:
Iso pa po tome ja bi sa kitom to trebao natjerati na 12000 i gaziti nekih 110-120 ???

A to mi ne treba,ja zadovoljan i sa ovim technigasom-eventualno cu probati kemijati sa rolicama i oprugama da mu jos dotjeram start i ola la-i pojedini kitovi ce imati sta za raditi samnom !!! ??? ???

E sad pogotovo ne zalim sto sam se odlucio na TGB !!!

Rossi:
lik ...malo ti previse ocekujes ....ne gleda se to tako... 12000 rpm i odma 120 ....to bi isto bilo kosto bi ja stavio rolne 3 grama sad i motor se vrtio 13000rpm i prico ide 130 :D ne ide to bas tako ..i nema sanse da ces neke motore koji imaju kit ...ostavljat iza sebe...jedino ako taj sto ima kit ...ima tako lose ustelovan skuter da je to nemoguce....

Bokygs:

--- Citat: Giz - 05 Rujan, 2008, 00:06:52 ---Malo manje od toga..
Da kao, kaj ti je to?
Žalosno no istinito... Ručicu kočnice čekam več 3 tjedna, bolcnu novu ču dobiti nikada... Jer" Čisto sumnjam da če mi to poslati ovi iz Umaga"....

Ma joj... Izgleda da ču si sam naručiti sekundar izvana i biti sretan čovjek. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Tako i ja,samo čekam čitavu kočnicu(s onim "crijevom i posudicom" već skoro 4 tjedna :angry9: )
Stvarno im je dobava dijelova jedna :nono:

Sorry na OT :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju