Ostalo > Svijet računala i mobitela

problem: brzina downloada

<< < (6/7) > >>

mark055:

moj čak i nije loš  :icon_biggrin:

lukaex1t155:

--- Citat: 3alfa3 - 08 Siječanj, 2013, 14:25:15 ---
--- Citat: lukaex1t155 - 07 Siječanj, 2013, 16:32:29 ---alfa-kolko sam ja skuzio problem se rjesio sam od sebe?!?!  ??? ???
luka-neznam sta da ti kazem...

jbg neznam di je radar pa nemogu rec nista...

--- Kraj citata ---

Sam od sebe sigurno nije. Mozda su na jednom dijelu povukli nove zice, a i konacno nasli "skriptu" koja se najbolje slaze s mojim modemom, jer kad probam par drugih modema koje imam, brzina je max 1,78 megabita kao i prije. Cak bi reko da je stvar u "programiranju" dslam-a u centrali, a ne fizickim promjenama na vodovima

--- Kraj citata ---

htio sam rec da ti nisi imao utjecaja na promijenu...naravno da nije sam od sebe

lukaex1t155:

--- Citat: luka ns - 08 Siječanj, 2013, 14:06:29 ---lukaex1t55 ja bi bio sretan da mi je tolika kao tebi  :icon_biggrin:
meni je još lošija

zovi ti ponovo službu za korisnike i opet prijavi kvar
budu oni onda dosli pa ce promjenit vani na banderi u onoj kutiji žice i sve malo obnoviti bit ce ti bolje

--- Kraj citata ---

tocno to je i zenska rekla.. citiram:
''ako vam se stanje na promijeni nazovite opet pa cemo mi poslat nasu tehnicku sluzbu''

- sazno sam da je radar odma preko puta ceste,tako da ce oni malo to pogledat...

luka ns:

[/quote]

tocno to je i zenska rekla.. citiram:
''ako vam se stanje na promijeni nazovite opet pa cemo mi poslat nasu tehnicku sluzbu''

- sazno sam da je radar odma preko puta ceste,tako da ce oni malo to pogledat...
[/quote]

pa tocno tak je i meni bilo
ja sam ih zvao 5-6 puta
3 puta su bili i sad za dnji put kad je bio promjenio je žice u toj kutiji i oni spojnice i promjenio mi je onu utičnicu od telefona u kući i sad je bolje ali jos to nije to

al sve u svemu dobro je

Domba:
Ajde pogledaj koji modem imas, pa ti kazem tocno sto da napravis :)

Ali i dalje ovo je smijesno malo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju