Ostalo > Svijet računala i mobitela

problem: brzina downloada

<< < (5/7) > >>

luka ns:
lukaex1t55 ja bi bio sretan da mi je tolika kao tebi  :icon_biggrin:
meni je još lošija

zovi ti ponovo službu za korisnike i opet prijavi kvar
budu oni onda dosli pa ce promjenit vani na banderi u onoj kutiji žice i sve malo obnoviti bit ce ti bolje

3alfa3:

--- Citat: speed - 07 Siječanj, 2013, 16:31:24 ---kaj se tice optike...i dalje je deklarirana brzina na 4 mbps...

--- Kraj citata ---

Da, ali tada bi imao izbor ako zelim platit vise dobit i vecu brzinu, a i maxtv bi mi bio dostupan

3alfa3:

--- Citat: lukaex1t155 - 07 Siječanj, 2013, 16:32:29 ---alfa-kolko sam ja skuzio problem se rjesio sam od sebe?!?!  ??? ???
luka-neznam sta da ti kazem...

jbg neznam di je radar pa nemogu rec nista...

--- Kraj citata ---

Sam od sebe sigurno nije. Mozda su na jednom dijelu povukli nove zice, a i konacno nasli "skriptu" koja se najbolje slaze s mojim modemom, jer kad probam par drugih modema koje imam, brzina je max 1,78 megabita kao i prije. Cak bi reko da je stvar u "programiranju" dslam-a u centrali, a ne fizickim promjenama na vodovima

3alfa3:

--- Citat: Domba - 08 Siječanj, 2013, 06:31:15 ---
--- Citat: lukaex1t155 - 07 Siječanj, 2013, 15:43:16 ---t-com

evo ga,valjda sam sve dobro napravio...

--- Kraj citata ---

Zovu sluzbu za korisnike i prijavi kvar! Ako nista ne skidas :-)

A ako znas ajde izvadi iz modema slijedece parametre: line attenuation i snr margin pa i ako imas nesto tipa data rate i max rate. Treba mi za downstream i upstream.

Sent from my LT22i using Tapatalk

--- Kraj citata ---

Ja po odnosu signal/sum vidim da sam na maksimumu linije jer db zna bit i 6 iako je najcesce 8 (za down)

balicdim:
t-com lijepo ima napisano na službenim stranicama DO 4Mb/s znači možeš imat i manje od 1Mb/s

u početku sam i ja imao problem sa njima a imam ih još od doba kad se ADSL prvi puta pojavio na tržištu, u svaki puta je bilo problema sa modemom

svako podizanje brzine sam morao zvati szk da bi oni daljinski resetirali modem da bi imao brzinu koja se deklarira kao maximum

par puta sam i mijenjao modem, prvo je bio neki neimenovani veličine kutije šibica, pa siemens koji je doživio 3 puta prženje nakon nestanka stuje, pa thomson pa se opet dobio seimens gigaset koji je evo za sad naduže u uporabi (oko 3 godine)

bio sam i u situaciji da sam morao svakih tjedan dana gasit modem da se "odmori" koju minutu da bi mu se povratila brzina

nema pravila, ili je infrastrutura loša ili je do modema ili nešto treće u pitanju....

nisi rekao kako se spjaš žično ili bezžično? (ili sam preskočio taj dio)

kolega je imao bezžični signal i nije išao preko 2Mb/s, dođem kod njega sa laptopom i meni ide na 4Mb/s
sva sreća bio sam kod nejga rušit sustav i nakon što smo sve instalirali pitam ga ja za CD od Wifi kartice a on me gleda onako zbunjeno u stilu šta će ti to
nakon instalacije drivera i službenog programa za spajanje na wifi mrežu i on je imao 4 Mb/s vezu

što je pisac htio reći: probaj reinstalirat drivere od matične ili LAN karice u slučaju žičnog ili drivere od wifi kartice u slučaju bezžičnog spajanja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju