Ostalo > Svijet računala i mobitela

problem: brzina downloada

<< < (7/7)

ivanm:

--- Citat: balicdim - 08 Siječanj, 2013, 14:38:35 ---t-com lijepo ima napisano na službenim stranicama DO 4Mb/s znači možeš imat i manje od 1Mb/s

--- Kraj citata ---

:nono:

t-comova službena brzina je 2-4Mb/s
ako je ispod 2 onda je to neregularno..
nedavno sam bio kod frenda i njemu smo izmjerili 1.73..
zvao sam t-com službu za korisnike i rekao mi je da to je premalo, ja kažem pa dobro jel nam možete umanjiti račun zato što nemamo ni minimalnu deklariranu brzinu?
nakon što su nas spajali od službe do službe javio se valjda neki voditelj odjela i rekao da je trenutno takva siituacija kakva je, ima previše korisnika na lošoj instalaciji i da sve što mogu je da ostane tako ili da korisnik razvrgne ugovor i gotovo.

Ceki21:
nek produzi ugovor, uzme mobitel za to, na hakometru napravi test, prijavi i dobije raskid bez penala :)

lukaex1t155:

--- Citat: Ceki21 - 10 Siječanj, 2013, 11:21:40 ---nek produzi ugovor, uzme mobitel za to, na hakometru napravi test, prijavi i dobije raskid bez penala :)

--- Kraj citata ---

uzeo sam mob vec   :toothy12: :toothy9:

zvat cu ih opet u ponedjeljak,danas ne stignem...valjda ce oni napravit nes po tom pitanju,a ako ne onda cu dalje razmislit...  :frajer:

balicdim:

--- Citat: ivanm - 10 Siječanj, 2013, 11:01:08 ---
--- Citat: balicdim - 08 Siječanj, 2013, 14:38:35 ---t-com lijepo ima napisano na službenim stranicama DO 4Mb/s znači možeš imat i manje od 1Mb/s

--- Kraj citata ---

:nono:

t-comova službena brzina je 2-4Mb/s
ako je ispod 2 onda je to neregularno..
nedavno sam bio kod frenda i njemu smo izmjerili 1.73..
zvao sam t-com službu za korisnike i rekao mi je da to je premalo, ja kažem pa dobro jel nam možete umanjiti račun zato što nemamo ni minimalnu deklariranu brzinu?
nakon što su nas spajali od službe do službe javio se valjda neki voditelj odjela i rekao da je trenutno takva siituacija kakva je, ima previše korisnika na lošoj instalaciji i da sve što mogu je da ostane tako ili da korisnik razvrgne ugovor i gotovo.

--- Kraj citata ---

moja greška, nekad je bilo do 4Mb/s pošto nisam ugovorno vezan kod njih (a njihov sam korisnik) nisam toliko aktivan ni na njihovim službenim stranicama, nek mi zakrči u telefonskoj liniji ili nek mi padne brzina, prelazim na vip homebox  ;D

no prije nekih dvije godine, bio sam i ja jednom u toj sitauciji, brzina od 1Mb/s testirano više puta na speedtest-u, poslao sam im stanje, svaki dan po par puta, zvao sam ih nekoliko puta na szk, snimao svaki razgovor i kad sam im jednom poslao moj monolog sa njihovim štrumpfovima (ondašnja melodija u stanju čekanja) u trajanju od sat i pol umanjili su mi račun i skinuli su mi minute izvan tarife

idući tekući mjesec je brzina bila opet ona deklarirana

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju