skuter ima male kotače pa je malo problem s njim na brzinu upravljat po gradu
da mi je kakav sm koji bi me polismen mogo ulovit
samo mu mahnem
Probaj pa javi
U medjuvremenu, pogledaj na youtubeu malo kaj murija radi i sa vecim motorima od ovih kaj nasi voze
Podržavam ovaj post u potpunosti!
Ne kažem da su svi baš ovako spretni al' imaju najmanje 70 - 80% ovakve sposobnosti.
Pa ne uče oni njih u policiji samo kako upaliti i voziti motor, ima tu svega... Imam kolegu iz nogometnog kluba koji je položio te sve testove za policajca na motoru, među prvima u kasi, a kad mi je opisao poligone i ta sva sranja i kad sam ga vidio na parkingu šta lik radi, nikad nebi rekao da vozi policijski motor xD Doduše ovdje kod nas su to pogranični kroseri, nisu oni veliki BMW-ovi, al' u svakom slučaju svi ti motoristi njihovi kako je netko već prije rekao vozi 99% bolje nego itko od nas ovdje
Ipak su oni obučeni da se znaju služiti tim motorom i nikad nemojte sebe precjeniti i njih podcjeniti, velika greška!
Neko moje viđenje svega toga je: Ako si se već odvažio da se ilegalan uključiš u promet, pa ako te zaustave budi odvažan i snosi posljedice. Ne kažem da se nekad ne treba uteć', ako se može, al' sigurno je da ćeš u 70% slučajeva podbaciti i snositi puno veće posljedice.
A što se tiče stereotipa policajaca, pa nisu svi nadrane "budale" koje nose probleme od kuće na posao pa se iskaljuju na istome.
Uglavnom, ne podržavam bježanje, Što zbog samog sebe, tako i zbog ostalih sudionika u prometu, al' koji puta, ako imaš priliku, nije grijeh xD