Tehnički kutak > Injection

Purejet trokiranje

<< < (5/11) > >>

Lenko:
Najverovatnije kablovi negde prave kuršlus...a ne bi bilo zgoreg da premeriš kompresiju i pritisak...

Lumos_:
evo sad opet pali ali trokira u leru i ne prima bas najbolje gas..ko neki luft da ima,pa ga primi pa ga ne primi,pa opet malo da  :icon_scratch: :icon_scratch:

i trese se nekako haha mrda ljevo desno,nemirno dosta radi  :icon_scratch:

Lumos_:
evo mali update..problem rjesen..

usput hvala svima jos jednom na ponudenim odgovorima mogucih kvarova, sve sam provijerio jos jednom sto ste napisali da pogledam, i ispostavilo se ipak da su gumice plavog injektora bile u pitanju na sot sam najmanje sumnjao jer prilikom zavidavanje sam ih pogledao i bile su odlicne,no ocito kako su bile suhe kad sam vratio injektor sam ih ostetio jer nakon sto sam ponovo izvadio injektor da jos jednom provjerim za svaki slucaj,imao sam sta vidjeti,jedna se raspala cjelana tri komada,jedna je dobila ogroman rez po duzini a komadic prve upao je u jednu i rastegnuo ju..ugl kaos haha :angry7: dakle moja greska jer prilikom vracanja injektora nisam nauljio gumice da sve sjedne lagano kako treba  :angry7:

usput jedno pitanje..skuli mi ide 75 km/h solidnih,nizbrdica nagib 80km/h..ispod toga nebi htio ici a i ovo mi je premalo,ali zanima me ako netko ima neku isprobanu  kombinaciju samo rolica teze+lakse 3-3 ili kombinaciju rolica s oprugama kvacila,a da dobivam na ubrzanju i krajnjoj ili barem na jednom od toga a ovo drugo moze ostat kako je,samo da je kombinacija u kojoj se ne gubi nista..i dali je pri takvim kombinacijama potrebno mjenjati ikakve druge komponente na motoru..jer sam cuo da se zna radilica razletit u krajnjoj brzini sa laksim rolicama (nisam upucen pa samo iznosim sta sam cuo da vidim kako stoje stvari s time)

Grale:
Da,valjda su krivo gumice sjele dok si stavljal injector,zato je najbolje skinut glavu i onda vadit-stavljat injector...
Na piaggiu to bar nije problem jer su gumice na glavi,a na moriniju je limeni dihtung kojeg treba zamjenit dok se skida glava...

Što se prijenosa tiče...
Kolko remen ima km,koji je i kolka mu je trenutna širina?
Kolko centralni feder ima km?
Koje rolice su unutra i kolko km imaju?
Federe na kvacilu nemoras dirat,ako baš hoćeš uzmi nove serijske ili malossi crne...

Lumos_:
itekako su krivo sjele :angry7: bilo bi puno lakse da glavu skidam ali eto sta je tu je,malo sam se pomucio ali sad je sjelo kako treba sve,jedino sto nisam stavio original gumice vec sam ih kod jednog hidraulicara/pneumaticara naso pa mi je reko da mi ih moze dat ali da bolje da kroz neko vrijeme narucim original jer mi nemoze garantirati 100% da se nece raspasti u doticaju s benzinom jer on radi s uljem i zrakom pa nezna kako bi reagirale na benz..iako in ja neznam dali, i koliko one dolaze u doticaj s bengom  :icon_scratch: a i cini mi se da mi je ona prva najmanja gumica na plavom injektoru na izlazu 0.1 mm manja,jako jako jako malo mi se cini da je manja,mozda zato sto je zuta a ova smeda pa me boje varaju  :icon_scratch: ali svejedno cu pogledat na Sip,pa dok stignu nek ove stoje gore nece se tako brzo raspast.

e sto se tice remena,hmmm ja sam skuli uzeo od frenda  negdje na cca 9tkm a sad ima jos malo i 15tkm,dakle ja sam druga ruka tako da nebih tocno znao reci koliko ima remen zapravo km ali 6tkm mojih ima sigurno,cujem se snjim pa javim tocno za kilometrazu,a za tip i sirinu remena cu g amorat otvorit jer sumnjam da zna koj ima,centralni feder mislim da nije diran ali takoder pogledam i provjerim,a rolice su unutra polini,kaze da su 6 grama mada vidim da ni on nije siguran u gramazu kad sam ga pitao..tako da cu provjerit sam kako stoji stvar time pa javim,a njega cu pitat dali je mjenjao sta od ovog pa da znamo tocno

pa ako kazes da ne treba onda nebih dirao njih nego me zanimala ta kombinacija rolica s kvacilom za postizanje dobrih rezultata bez negativnih ucinka na druge stvari i performanse..

ajde cut cut se s njim i otvorit deko cim uhvatim vrijeme pa da vidim kako stoje stvari i sta se moze iskemijat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju