Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
to i mene uvijek brine, tj pad napona nekad... mislim da to nije nikako zdravo za komponente..., ja tada iskljucim pojacalo , i slusam na slusalice s laptopa jer je na bateriji...
meni su 2 punjaca na starijem laptopu krepala zbog toga, prosle godine televizija i telefon...srecom jos nista od mojih stvari nije ..sreca jer nemam 2k eura viska da ponovo sve nabavim
Citat: Drnda-1 - 28 Prosinac, 2012, 17:15:50meni su 2 punjaca na starijem laptopu krepala zbog toga, prosle godine televizija i telefon...srecom jos nista od mojih stvari nije ..sreca jer nemam 2k eura viska da ponovo sve nabavim meni vlak ide pored kuce. Svaki put kada vlak prolazi sve treperi. A vlak boga mi cesto ide ri-zg
Citat: vekyyy - 28 Prosinac, 2012, 17:17:59Citat: Drnda-1 - 28 Prosinac, 2012, 17:15:50meni su 2 punjaca na starijem laptopu krepala zbog toga, prosle godine televizija i telefon...srecom jos nista od mojih stvari nije ..sreca jer nemam 2k eura viska da ponovo sve nabavim meni vlak ide pored kuce. Svaki put kada vlak prolazi sve treperi. A vlak boga mi cesto ide ri-zgJel i bojler tada poludi?
Citat: 3alfa3 - 28 Prosinac, 2012, 17:19:30Citat: vekyyy - 28 Prosinac, 2012, 17:17:59Citat: Drnda-1 - 28 Prosinac, 2012, 17:15:50meni su 2 punjaca na starijem laptopu krepala zbog toga, prosle godine televizija i telefon...srecom jos nista od mojih stvari nije ..sreca jer nemam 2k eura viska da ponovo sve nabavim meni vlak ide pored kuce. Svaki put kada vlak prolazi sve treperi. A vlak boga mi cesto ide ri-zgJel i bojler tada poludi? Ajmo se sada smijat
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Citat: vekyyy - 28 Prosinac, 2012, 17:21:56Citat: 3alfa3 - 28 Prosinac, 2012, 17:19:30Citat: vekyyy - 28 Prosinac, 2012, 17:17:59Citat: Drnda-1 - 28 Prosinac, 2012, 17:15:50meni su 2 punjaca na starijem laptopu krepala zbog toga, prosle godine televizija i telefon...srecom jos nista od mojih stvari nije ..sreca jer nemam 2k eura viska da ponovo sve nabavim meni vlak ide pored kuce. Svaki put kada vlak prolazi sve treperi. A vlak boga mi cesto ide ri-zgJel i bojler tada poludi? Ajmo se sada smijatajmo
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
bitno kada se moderatoru nesto prigovori odmah dobijes upozorenje. A kada moderator provocira zaboli bilo koga k**ra*
Citat: vekyyy - 28 Prosinac, 2012, 17:42:58bitno kada se moderatoru nesto prigovori odmah dobijes upozorenje. A kada moderator provocira zaboli bilo koga k**ra*Kakva provokacija, pa bojler je na struju koliko sam skuzio
ajmo
Citat: 3alfa3 - 28 Prosinac, 2012, 17:46:45Citat: vekyyy - 28 Prosinac, 2012, 17:42:58bitno kada se moderatoru nesto prigovori odmah dobijes upozorenje. A kada moderator provocira zaboli bilo koga k**ra*Kakva provokacija, pa bojler je na struju koliko sam skuziokrivo si skuzio, bojler je na vodu2 vekyyy ne sekiraj se, ti bar nemas pracenje kao neki ovdje modovi
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
Štetno je za svaki električni uređaj koji nema neku prednaponsku zaštitu..
Citat: ivano_007 - 28 Prosinac, 2012, 20:39:23Štetno je za svaki električni uređaj koji nema neku prednaponsku zaštitu.. btw pred par mj nam je profesor pricao da ako struja u kucanstvima padne ispod 215 V a standard je 230 V mozete tuzit hep..