1655. Mrzim se voziti po propisima i kao svi ostali. Ne sjecam se kad sam to radio, do neki dan malo i do maloprije jer sam sjeo na jednog gmizavca.
Situacija od neki dan. Vozim se normalno, i ekipa me prestize s kamionima u mojoj traci, 2 Bugara i 1 Srbin. Slovenac je dao zmigavac i normalno me obisao kao ravnompravnog sudionoka u prometu.
Situacija od maloprije. Vozim se avenijom s 2 trake desnom stranom 80 po satu, 70 ogranicenje. Promet rijedak. I frajer me prestize lagano, i momentalno se ubacuje ispred mene, izgurivajuci me straznjim desnim krajem, ubaci se ispred i nastavi laganije od mene voziti. Dodatno potpiruje vatru to sto vozi Pezu, ali to ne smije biti okidac, jer samo me strah da se ne pokvari ispred mene.
1656. Ne razumijem kad me pitaju, zasto se vozim stalno s dugim svjetlima?
Duga svjetla imaju ogroman utjecaj na sigurnost vozaca na 2 kotaca. Najjaci su mi kriplovi koji pitaju kako ugasit svjetla da ne rade po danu. Samo cu rec jednu stvar, dok nisam imao svjetla, oduzimali su mi prednost na mrtvo. Ti se vozis kuluturno, gmizes. Ovaj lrikazi krizanju i kulturno se ukopa u 10m sa 80kmh. On stoji, ali on i ceka. Ti dolazis na 5m, a on krece kao GTR35 iako ima 1.3 bengu. Ili ces u njega. Ili ces lijevo ko supermen...
Velika je sreca kad se malo vozis. Tada mozes i bez guma, bez diskova i plococa, mozes i staviti dijelove koji su zacvikali na sve nacine i ooet ces usojeti godinu progurati s 1000 zadovoljnih kilometara. Tek iza toga krece usmjeravanje oaznje detaljima kako bi to sve postalo odrzivo, inace te nema.