Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.
mrzin ljude
659. Mrzim kad me profesor na usmenom srusi nakon 2h mučenja660. Mrzim kad kažem da ne znam riješiti zadatak i profesor mi dadne papir i zada mi opet taj isti zadatak
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Citat: zemo323 - 20 Veljača, 2014, 11:22:53659. Mrzim kad me profesor na usmenom srusi nakon 2h mučenja660. Mrzim kad kažem da ne znam riješiti zadatak i profesor mi dadne papir i zada mi opet taj isti zadatak Da nije fizika?
Ko ti drži matematiku?Jesi ti promet ili, tak mi je nešto ostalo u glavi dok ste pisali tam kod upisa fakulteta...
Uh dićeš lakše Samo pogodi rok dok se napije, i onda samo upisiva ocjene u index Reci da ga ja pozdravljam, odma ti bude dal 2
Citat: Grale - 20 Veljača, 2014, 22:41:18Ko ti drži matematiku?Jesi ti promet ili, tak mi je nešto ostalo u glavi dok ste pisali tam kod upisa fakulteta...da, na prometu sam.. meni je Božidar Ivanković
Jednostavno tablu dole i gass...ak su brzi nisu luđi
Citat: zemo323 - 20 Veljača, 2014, 22:47:25Citat: Grale - 20 Veljača, 2014, 22:41:18Ko ti drži matematiku?Jesi ti promet ili, tak mi je nešto ostalo u glavi dok ste pisali tam kod upisa fakulteta...da, na prometu sam.. meni je Božidar IvankovićZiher pa te Božo zaj***, nije vise ni Božo kaj je bio Sretno na fizici i nadaj se da neces bit kod Rogića
Citat: ditek - 20 Veljača, 2014, 23:16:56Citat: zemo323 - 20 Veljača, 2014, 22:47:25Citat: Grale - 20 Veljača, 2014, 22:41:18Ko ti drži matematiku?Jesi ti promet ili, tak mi je nešto ostalo u glavi dok ste pisali tam kod upisa fakulteta...da, na prometu sam.. meni je Božidar IvankovićZiher pa te Božo zaj***, nije vise ni Božo kaj je bio Sretno na fizici i nadaj se da neces bit kod Rogića Ma nije k..., sad je još gori ( u dobrom smislu), doduše sad ga na drugom faksu imam A kod rogića je bitno samo da pismeni dobro napišeš, jer ako ne napišeš dobro pismeni, onda na svaki tvoj odgovor na pitanje, on ima podpitanje, a zašto je to tako