Ostalo > Razne offtopic teme :)
Mrzim
matija84m:
Ako cemo tako onda znas da postoji sigurnosni razmak izmedu vozila prilikom pretjecanja. Ako pretjeces na nacin da ugrozavas vozilo koje pretjeces to je kaznjivo djelo ako te vidi policajac odma kazna i kazneni bod. Znaci nema guranja i ako imas mjesta za pretec onda se prestroj u preticajnu traku i pretici a ne po sredini ceste da zguras biciklistu sa ceste. Ili bilo koga drugog bez obzira na njegovo vozilo i njegovu sirinu koju ima to vozilo.
Corector:
Auuu mrale, samo cu tinreci da je puno zajebanije u dvoje voziti, pogotovo slab agregat, pogotovo u. BiH i srbiji albaniji i tako.... to je extremizam.
aragonY:
--- Citat: dino73n - 13 Kolovoz, 2019, 21:30:31 ---Ja položio A prije 9 mjeseci. Zakon nalaze da motocikl ide desnom stranom kolovozne trake (desni tocak automobila) i za svaki prelazak u lijevu stranu desne kllovozne trake (lijevi tocak automobila) treba zmigavac.
Neko pametniji od nas je utvrdio da je sigurnije tako.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
--- Kraj citata ---
Nek se taj neko pametniji proba voziti tako mjesec dana pa nek mi onda kaže da je sigurnije. Ništa lično ali znamo svi iz iskustva kako to ide i kako razmišljaju ovi u autima.. čast izuzecima, uvijek bilo.
gavranpero:
--- Citat: matija84m - 13 Kolovoz, 2019, 21:48:15 ---Ako cemo tako onda znas da postoji sigurnosni razmak izmedu vozila prilikom pretjecanja. Ako pretjeces na nacin da ugrozavas vozilo koje pretjeces to je kaznjivo djelo ako te vidi policajac odma kazna i kazneni bod. Znaci nema guranja i ako imas mjesta za pretec onda se prestroj u preticajnu traku i pretici a ne po sredini ceste da zguras biciklistu sa ceste. Ili bilo koga drugog bez obzira na njegovo vozilo i njegovu sirinu koju ima to vozilo.
--- Kraj citata ---
Da, razmak mora biti najmanje jedan metar kod obilaženja. Ako nema prostora, nema obilaženja.
--- Citat: dino73n - 13 Kolovoz, 2019, 21:30:31 ---Ja položio A prije 9 mjeseci. Zakon nalaze da motocikl ide desnom stranom kolovozne trake (desni tocak automobila) i za svaki prelazak u lijevu stranu desne kllovozne trake (lijevi tocak automobila) treba zmigavac.
--- Kraj citata ---
Slažem se, ali problem je u tome što vozači smatraju da imaju prednost i mogu da te zaobilaze na na par cm ili da te jednostavno izguraju.
--- Citat: Corector - 13 Kolovoz, 2019, 21:56:17 ---Auuu mrale, samo cu tinreci da je puno zajebanije u dvoje voziti, pogotovo slab agregat, pogotovo u. BiH i srbiji albaniji i tako.... to je extremizam.
--- Kraj citata ---
Jeste, nešto poput trčanja ispred bikova u Španiji. ;D
3alfa3:
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
--- Kraj citata ---
Ne motori nego bicikli i mopedi, a za svako pomicanje u stranu vece od 30cm, neovisno o vozilu, trebalo bi dat zmigavac.
Kad sam vozio sate u autoskoli za A kategoriju, prosao sam motorom pored lezeceg policajca (nisam izlazio van prometnog traka) i instruktor mi je reko da ako bi na ispitu naisao na lezeci, trebam ga pregazit, a ne zaobilazit i da se vozi sredinom prometne trake, inace pad na ispitu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju