Ostalo > Razne offtopic teme :)

Mrzim

<< < (249/267) > >>

3alfa3:

--- Citat: matija84m - 13 Kolovoz, 2019, 21:48:15 ---Ako cemo tako onda znas da postoji sigurnosni razmak izmedu vozila prilikom pretjecanja. Ako pretjeces na nacin da ugrozavas vozilo koje pretjeces to je kaznjivo djelo ako te vidi policajac odma kazna i kazneni bod. Znaci nema guranja i ako imas mjesta za pretec onda se prestroj u preticajnu traku i pretici a ne po sredini ceste da zguras biciklistu sa ceste. Ili bilo koga drugog bez obzira na njegovo vozilo i njegovu sirinu koju ima to vozilo.

--- Kraj citata ---

"Problem" je sto se to ne smatra preticanjem nego zaobilazenjem. I bas zbog toga je za bicikle i mopede pravilo da moraju vozit desnom stranom prometnog traka.

gavranpero:
I obilaženje mora biti za razmakom od 1m minimalno, mada ne kontam kako obilaženje, kad je bicikl i skuter u pokretu. Da bi obišao, mora preticati ? Znači jedan metar od ivičnjaka vozeći skuter, plus jedan metar automobilom od skutera = dva metra, pa nek obidje, a da ostane u svojoj traci.  ;D

matija84m:
Zaobilazenje sporih vozila je nesto sasvim drugo.
Ako se skuter krece brzinom od 50km/h u naselju onda to nije sporo vozilo. Sporo vozilo vi bio traktor koji ide 20km/h. Iako i traktori idu puno brze ali nebitno. Samo ce se takvi frajer odmaknut od traktora da si ne razbije auto, a skuter ce kao zgurat sa ceste jer je jaci.

Prebi:
1608.
Mrzin kad mi supak od fadila odnese rsa isprid nosa a sve san dogovorija s likon 🤬

faaadile triba san ic po njega u zg za tjedan ipo danaaa...

Fast Nrg:

--- Citat: Prebi - 17 Kolovoz, 2019, 15:44:58 ---1608.
Mrzin kad mi supak od fadila odnese rsa isprid nosa a sve san dogovorija s likon 🤬

faaadile triba san ic po njega u zg za tjedan ipo danaaa...

--- Kraj citata ---
Kako me castis hahaha evo jedna trenutna :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju