Ostalo > Razne offtopic teme :)

Mrzim

<< < (247/267) > >>

PchelaUbica:
Zato vozis sredinom trake pa nek zaobilazi. (Vrijedi i za biciikle)

aragonY:
Također bih ti i ja preporučio da ne voziš sa strane nego da se zauzmeš fino posred trake pa kome se obilazi nek obiđe. I ti voziš vozilo koje ima ista prava kao i njegovo vozilo. A raspravu uvijek zaobiđi jer ti može samo puknuti živac pa ćeš uraditi nešto što će biti samo u njegovu materijalnu korist.

dario007:
Mene nitko ne pretice,ali vozim uglavnom sredinom ili dijelom di prolaze lijevi kotaci od auta.
Vec sam par situacija imao di mi u krizanju izlete,a vide me.Kad si uz desni rub onda te jos manje dozivljavaju,obicno te dozive u trenutku kad im otkines retrovizor.

gavranpero:

--- Citat: aragonY - 13 Kolovoz, 2019, 20:42:56 ---Također bih ti i ja preporučio da ne voziš sa strane nego da se zauzmeš fino posred trake pa kome se obilazi nek obiđe. I ti voziš vozilo koje ima ista prava kao i njegovo vozilo. A raspravu uvijek zaobiđi jer ti može samo puknuti živac pa ćeš uraditi nešto što će biti samo u njegovu materijalnu korist.

--- Kraj citata ---

Znam, kolega mi govori da ne vozim desnom stranom jer je opasno za mene, al' jbg. Eto, čak i uz to, naletim na mamlaze.

dino73n:
Ja položio A prije 9 mjeseci. Zakon nalaze da motocikl ide desnom stranom kolovozne trake (desni tocak automobila) i za svaki prelazak u lijevu stranu desne kllovozne trake (lijevi tocak automobila) treba zmigavac.

Neko pametniji od nas je utvrdio da je sigurnije tako.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju