Ostalo > Razne offtopic teme :)
Mrzim
Corector:
Meni pliva auto cijelo vrijeme, navlaci, lupa i tak. Danas bio na otpadu i vidim DJUBRETAN (Topran) isto se ovak rasoali, crne se kao da si jucer kupljeni. I nadjem legendarne OEM sa znakom fokcike i naudija, bljedunavi ali vjecno zdravi.
Pupo:
Meni se događa da nešto kao lupka kad skrećem u lijevo ali samo pod određenim kutom i određenom brzinom. I kad skrećem u mjestu, ovo što je kolega napisao, čuje se ko da odapne opruga. Što je najgore, vozio sam majstoru i rekao mi je da je sve ok, da nemože rekreirati problem. A mene živcira.
Corector:
Ma ta zamjenska g#vn# krenu lupkat nakon 3 mjeseca. Sad sam mijenjao amortizere na passatu nakon 300k i kupio sam one odbojne gume takodjer zamjenske. To cu vratiti jer je originalno u presavrsenom stanju, nikad vise necu bacit originalni dio zbog preventive.
shogun:
Na slici je febi, to se i zna da nije neka sreca od dijelova,
Meyle HD ima 2 godine garancije.
Lemferder isto ima povecan rok trajanja
https://www.daparto.de/Teilenummernsuche/Teile/Alle-Hersteller/03456?ref=fulltext
SF2 Freak:
1049. Mrzim spore bajkere koje splahnem sa 50cc. I onda oni zbog ponosa opet mene prestignu i vuku se i nedaju da ih prestignes jer vozis skuter 50cc
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju