Ostalo > Razne offtopic teme :)

Mrzim

<< < (235/267) > >>

Corector:

E majkemi, i sve cesce je tako. Al barem bi ih moglo biti manje pokojnih kad se tako voze :icon_thumright:

Prije sam imao neki respect, ali sad kad mi se doslovno  najebe ispred i tako me gusi kilometrima, nemrem vise sorry, dizem prosjek na 90 iako mi je maksimalna 91 :laughing9:

zvonkec92:
1050. Mrzim francuska vozila koja se rade od smeca i otpada. Mrzim Reno marku i sve ostale francuske cetverokotacne kante

dacerovs:

--- Citat: zvonkec92 - 25 Ožujak, 2019, 15:13:40 ---1050. Mrzim francuska vozila koja se rade od smeca i otpada. Mrzim Reno marku i sve ostale francuske cetverokotacne kante

--- Kraj citata ---
Od Francuza samo Pezo kod mene ima respekt, po mom sudu najbolji francuz sta se auta tice.

Edit: Jel te to opet Renola izdala??

Sent from my iPhone using Tapatalk

Corector:
1051.
ORGANSKI PREZIREM NOVE ZAMJENSKE DIJELOVE

j#bo TI MONROE MATER SVOJU U PO PICKE KINESKE
Dabogda morao platiti lijecenje svome dijetetu od ovih 99% zarade sto si mi uvalio recikliranu plastiku s bojom zeleza
Puklo je na 3/4 predvidjene sile

SF2 Freak:

--- Citat: dacerovs - 25 Ožujak, 2019, 15:36:31 ---
--- Citat: zvonkec92 - 25 Ožujak, 2019, 15:13:40 ---1050. Mrzim francuska vozila koja se rade od smeca i otpada. Mrzim Reno marku i sve ostale francuske cetverokotacne kante

--- Kraj citata ---
Od Francuza samo Pezo kod mene ima respekt, po mom sudu najbolji francuz sta se auta tice.

Edit: Jel te to opet Renola izdala??

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Kraj citata ---
Ima najgori moguci motor u renoli i sada ju prezire. Tak je meni bilo sa pežom. 1.4 gnoj gnoj gremlin u autu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju