Ostalo > Razne offtopic teme :)

Mrzim

<< < (233/267) > >>

Corector:
1048.
Mrzim zamjenske dijelove i sve iz Tokica, jer to ne moze trajati redovito niti 2 godine, a originno staro 23 godine sam izvadio i oreventivno zamjenio NOVIM govnetom. Sad se kajem sto sam bacio OEM. Lezaje amortizera i idem kopati po Jakusevcu da ih nadjem

Mater im j**** i njihovim zamjenskim dijelovima koji u proizvodnji kostaju 5 lipa.
Ovo mi se jos nikad nije desilo, a ovo je treci zamjenski set od treceg proizvodjaca koji je ko fol bolji

Zigas:

--- Citat: Corector - 22 Ožujak, 2019, 14:54:47 ---1048.
Mrzim zamjenske dijelove i sve iz Tokica, jer to ne moze trajati redovito niti 2 godine, a originno staro 23 godine sam izvadio i oreventivno zamjenio NOVIM govnetom. Sad se kajem sto sam bacio OEM. Lezaje amortizera i idem kopati po Jakusevcu da ih nadjem

Mater im j**** i njihovim zamjenskim dijelovima koji u proizvodnji kostaju 5 lipa.
Ovo mi se jos nikad nije desilo, a ovo je treci zamjenski set od treceg proizvodjaca koji je ko fol bolji

--- Kraj citata ---

Ja mrzim, što se za moju eksotičnu Alfu ne može to dobit ne novo ne staro.

Pupo:
Kako se na autu manifestira kad ode lezaj amortizera?

aragonY:
Pocne se cuti tupkanje i kvrckanje te zvuk kao da opruga odapne prilikom motanja u mjestu. A pri prelasku preko rupa se ponekad hoce cuti kao da skripne guma od metal.

Pupo:
Jbt, to se meni događa, zato sam i pitao. Tnx

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju