Evo dugo se nisam javljao i kako je zapadao prvi snjeg i nije se moglo voziti skuterom,ja sam došao na ideju da napravim nešto novo na skuteru,dakle na skuteru je 47mm cilindar i klip to je oko 75-80ccm...Kada sam stavio kit,više mi se nije sviđala ta plava gej boja
.Pa sam uzeo stvar u svoje ruke!Dakle namocio sam garazu da zidovi budu vlažni i da prašina se ljepi na zidove,kupio mat crnu boju i zasukao rukave i krenio....4 puta sam maske prešao da bi full pokrio plavu površinu!Svi su mi govorili vidjet će ti se prijelazi,ali eto bilo je prilike vidjeti i na suncu i na svijetlu prijelaza nema!Skuter nije do kraja završen što se tiče projekta na njemu,čeka se Jap crvena boja da se felge prefarbaju u crveno i jos neki detalji odrade,ali evo za sada kako skuter izgleda,a za daljnje ce te biti obavješteni kad se šta napravi!
Kako je izgledao prije farbanja:
Evo kako sada izgleda:
Ako imate kaku ideju slobodno predlozite,svaki komentar je dobrodošao i dobar i loš! Znam da ima ljudi kojima ce se sviđati,a da nekima i nece....Još što se treba odraditi na skuteru je: Pofarbat felge u crveno,Stavit bixenon h7 žarulju,zadnje led žmigavce....i još nešto što vi predložite što bi odradili! Lp.