Ostalo > Svijet računala i mobitela
.
danc00:
--- Citat: [R]UNNE[R] - 27 Prosinac, 2012, 00:00:58 ---zato jer sam to vec prije htio napravit ali znam da sma dobio informaciju od više ljudi da se taj proc nemože klokat,sad se više nemogu sjetit zasto ne.. :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Koji je to CPU od Intela da se ne da klokat?
marjan.vxr:
--- Citat: [R]UNNE[R] - 26 Prosinac, 2012, 12:47:39 ---Dakle zanima me kako ovrklokat ovu grafu za duže vrijeme ne samo za vrijem dok je overcloking program uključen,i preko kojeg programa to dignut? :headbang:
--- Kraj citata ---
zato ja imam zotac gtx 460 AMP! :P
obicna: Core Clock- 675 MHz
Memory Clock- 900MHz (3.6GHz effective)
AMP: Core Clock- 810 MHz
Memory Clock - 4000 MHz
[R]UNNE[R]:
.
danc00:
--- Citat: [R]UNNE[R] - 27 Prosinac, 2012, 01:22:16 ---socket je 1156 znači proc je u grupaciji 1156 i to ovaj http://ark.intel.com/products/46473/Intel-Core-i3-540-Processor-4M-Cache-3_06-GHz
i koliko sam bio informiran neda se klokat a ako se i da iz njega se nemože izvuć ništa posebno :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ak je 4.0GHz niš posebno onda ste vi zahtjevni korisnici, ali tolko ti ide vjerojatno i na stock krami od kulera ak imaš dobru ploču pa napon ne skače!
Znači na 4 gigaherca ga možeš stavit bez problema, i tad buš videl kaj je porast performansi u igricama, tak da buš klokanjem CPU-a dobil više nek da si išel gnjest grafičku za par MHz gore...
P.S-krivo si informiran.
@Marijan - a sad kolko si ti više platil AMP verziju a da idete igrat istu igricu na istom procesoru videl bi da su i FPS-i isti, možda bi ih ti imal 1-2 više... AMP verzije su onak samo daš više para i misliš kak imaš bolju karticu, a zapravo i nemaš...to si more i ovaj napraviti sa običnom u 3sekunde posla i ušparal je 200kn kolko si ti valjda dal više za AMP :icon_thumright: Dobro to mi tak gledamo koji hoćemo najviže dobit za uloženi novac, ko ima para ili mu neko kupi dapače, amp je bolja!
marjan.vxr:
--- Citat: danc00 - 27 Prosinac, 2012, 01:59:18 ---
--- Citat: [R]UNNE[R] - 27 Prosinac, 2012, 01:22:16 ---socket je 1156 znači proc je u grupaciji 1156 i to ovaj http://ark.intel.com/products/46473/Intel-Core-i3-540-Processor-4M-Cache-3_06-GHz
i koliko sam bio informiran neda se klokat a ako se i da iz njega se nemože izvuć ništa posebno :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ak je 4.0GHz niš posebno onda ste vi zahtjevni korisnici, ali tolko ti ide vjerojatno i na stock krami od kulera ak imaš dobru ploču pa napon ne skače!
Znači na 4 gigaherca ga možeš stavit bez problema, i tad buš videl kaj je porast performansi u igricama, tak da buš klokanjem CPU-a dobil više nek da si išel gnjest grafičku za par MHz gore...
P.S-krivo si informiran.
@Marijan - a sad kolko si ti više platil AMP verziju a da idete igrat istu igricu na istom procesoru videl bi da su i FPS-i isti, možda bi ih ti imal 1-2 više... AMP verzije su onak samo daš više para i misliš kak imaš bolju karticu, a zapravo i nemaš...to si more i ovaj napraviti sa običnom u 3sekunde posla i ušparal je 200kn kolko si ti valjda dal više za AMP :icon_thumright: Dobro to mi tak gledamo koji hoćemo najviže dobit za uloženi novac, ko ima para ili mu neko kupi dapače, amp je bolja!
--- Kraj citata ---
to stoji ako kupujes novu karticu, ps. ja sam za svoju dao 650 kn na njuskalu, sto i nije neka lova. nebitno. poanta je bila da i on moze svoju karticu klokati na clockove amp verzije jer su to u biti iste kartice sa drugim biosom i hladenjem :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju