Ostalo > Svijet računala i mobitela

.

(1/7) > >>

[R]UNNE[R]:
.

Johnny iber:
Zavisi koju maticnu imas mozes preko biosa,

Ali nije ti to nista spešl, znam iz prve ruke.

Podosta sam klokao procesor i grafu, dobio nekih 5-6 fps-a (cod4)

danc00:
NiBiTor se zove softver za klokanje i modifikaciju biosa za nVidiu, ali kak i Johnny veli s tim neš niš puno dobil.

I nemoj se u to upuštat ak nemaš neki bolji hladnjak na grafičkoj, i ak ne znaš kak se fleša bios grafičke i sl. Bolje pusti, jer moraš napravit boot usb memoriju i flashat iz dosa...itd

Ako hoćeš dobit dosta rađe klokaj CPU, bezbolnije je i jednostavnije, a klokanjem CPU-a dobil buš možda i bolje rezultate nek da samo klokaš GPU bez CPU :icon_thumright:

nomad:

--- Citat: danc00 - 26 Prosinac, 2012, 13:13:19 ---NiBiTor se zove softver za klokanje i modifikaciju biosa za nVidiu, ali kak i Johnny veli s tim neš niš puno dobil.

I nemoj se u to upuštat ak nemaš neki bolji hladnjak na grafičkoj, i ak ne znaš kak se fleša bios grafičke i sl. Bolje pusti, jer moraš napravit boot usb memoriju i flashat iz dosa...itd

Ako hoćeš dobit dosta rađe klokaj CPU, bezbolnije je i jednostavnije, a klokanjem CPU-a dobil buš možda i bolje rezultate nek da samo klokaš GPU bez CPU :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: Rijetke su grafe koje imaju dobrog pontecijala za OC ,bez dobrog hladanjaka nema smisla ista pokusavati jer ces ju sprzit kad-tad.

vekyyy:
ne isplati se clockat.. Ja sam svoju 4850 clockao za dosta nisam bas skoro nista dobio i vratio je nazad.. Bolje da mi je temp 28 nego 35 a dobijes 2 fps a to ni ne osjetis

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju