nisam ja fan renoa danasnjih i iskreno ne svida mi se clio po puno stvari (prelagani servo na volanu koji ne daje feedback nikakav i imas onaj playstation feeling ko da u prazno okreces, masina koja nema bas linearni okretni moment ni snagu, pretvrdi amortizeri od kojih vise skaces i klizes auto kroz zavoje,,,) al nije to vazno jer ga ja ne kupujem
al ako hoce bas clio neka ga uzme
ja da trazim mali auto za sebe bi uzeo nesto drugo kao i ti bi uzeo nesto drugo jer trazimo auto koji zadovoljava druge potrebe
a ove price s generalkama na 100000km to su auti koje su vozili idioti koji ne mjenjaju ulje
nego tu i tamo samo dolijeju i onda vozi na želatinu u karteru i masina zruzi
ako hoces auto dugo voziti treba ga redovno servisirat i mjenjat potrosne djelove s orginalnima ili s zamjenskima koji su iste ili bolje kvalitete od originalnihm, ne tirati auto na hladno i ne ga zlostavljat
tak svaki moze napraviti 500000km bez da ti treba drugi auto
sve je do vlasnika a kod nas su vlasnici automobila 90% tuljani koji kupuju aute koje si financijski nemogu priustit moto "glavno da je bmw" i servisirat pa onda pricaju price kak se kvari i kak je losa marka i slicno a ne da ga nisu servisirali i vozili po motu teraj dok ne krepa pa onda prodaj drugome.
kome treba dokaz te teorije slobodno prosece po autosajmu i pogleda koliko novih automobila do 3-4 godine ima kojima masina trese ko da kamenje u masini drobi ili kojima je kocnica 1mm do mrtvog ili kojima amortizeri nevaljaju pa se auto samo ljulja i skace, to su groblja koja ne vrijede 100e jer imas generalku pred vratima.