Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 9 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: sule - 22 Prosinac, 2012, 23:54:42Samo potpis
Samo
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
ako dereš tri kutije crvenog marlbora dnevno sinko tebi nema spasa
Citao sam da znaju biti gaze neke od azbesta u tim cigarama? Ne kuzim se previse, ali da li ima toga? Da nebi jos od pusenja dobio azbestozu.....
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
nabavi si nesto od onog sto sam napisao u svom prvom postu dobar je ego t u LR verziji (manji otpor) ali grijac traje mj-2 i onda kupujes novi atomizerjeftinije a bolje je ono sto sam napisao, jer mjenjas samo glave grijaca kod T to nije moguce
Citat: igor.sb - 25 Prosinac, 2012, 15:07:40nabavi si nesto od onog sto sam napisao u svom prvom postu dobar je ego t u LR verziji (manji otpor) ali grijac traje mj-2 i onda kupujes novi atomizerjeftinije a bolje je ono sto sam napisao, jer mjenjas samo glave grijaca kod T to nije mogucemoj stari ima ego t, ali si je uzo vecu spremnim onaj od 4 ml ak se ne varam, samo grijace mijenja
Citat: anabellas - 25 Prosinac, 2012, 15:13:17Citat: igor.sb - 25 Prosinac, 2012, 15:07:40nabavi si nesto od onog sto sam napisao u svom prvom postu dobar je ego t u LR verziji (manji otpor) ali grijac traje mj-2 i onda kupujes novi atomizerjeftinije a bolje je ono sto sam napisao, jer mjenjas samo glave grijaca kod T to nije mogucemoj stari ima ego t, ali si je uzo vecu spremnim onaj od 4 ml ak se ne varam, samo grijace mijenjavjerujem da mislis na bateriju ego t, atomizer ego t od 4ml ne postoji i ne mogu se glave mjenjat2vktr ego t nisam nikad volio, ako si mislio na ciscenje njega, naravno ali ne moze vjecno trajat2 josip cujemo se
Električna cigareta mi se jako sviđa zato što ne smrdi!www.banx800.hr
smece od cigare, tko to pusi uopce nije pusac neg se preserava