Ovak.. Problemčić mali i mislim da imam odmah riješenje ali dobro je uvijek čut savjet drugih.
Kak raskopavam tog TGBa svako malo tako sve više i više mjesta nalazim di postoje restrikcije na usisu/ispuhu. Kao da je cijeli scoot namjerno toliko prigušen da jednostavno to nije za vjerovati.
Danas sam opet našao komad restriktora na ulazu u sam filter zraka. Zapravo, komad gume naguran da opet smanji usis na 6mm. WTF?!?
Izvadio to van i sad skuter ima super odziv na gas ali vuče samo do pola gasa... Dalje ustukne i neče... Vratim se na pola gasa i opet potegne. U nižim okretajima kad krečem vuče i sa punim gasom do nekih 7k rpma i tu se počne onda manifestirati taj problem sa pola gasa.
Pretpostavljam da je to sad presiromašna smjesa pa ga nisam nikako htio tako voziti da nebi bilo vraga i da bi morao ubaciti unutra veču diznu.
Poskidao sam sve ostale blokade i scoot nikako neče do 70kmh. Stane na 65 i tu stoji što mu god radio. CDI nije blokiran... jedino logično kod ovoga mi je siromašna smjesa i potreba za večom diznom!?
Slušam prijedloge?
Hvala!