Danas sam sa "prijateljicama" radio ukrase za bor, tehnika oslikavanja slanog tijesta
DA, od#ebao sam karijere SP fansy tjunera&Duvnjaka i sad se družim samo sa ženama 30+ (uglavnom rastavljenima).....kako je to sve počelo; neki dan sam za promjenu umjesto u meni najjači rock birc Walkow u gradu, otišao sam silom prilika na kafu jutarnju u drugu birtiju...čim sam ušao, skužio sam da sam tamo čovijek vrlo stran
sve same žene; i to ne bilo kakve - MILF!!! ko za qurac,bio sam prisiljen obuč prugastu mornarsku majicu (iz faze kad su se slušali Ramonesi) jer mi je stara sve adidas JUNKY majice i trenđe strpala u vesh mashinu uz izgovor da smrde na drogiranje....a buraz me uvijek zajebavao da izgledam u toj majici ko neki gay-french hipster....sjednem za šank i naručim produženu sa ŠVAGOM (tak mi u kvartu zovemo kavu sa šlagom) i po dobrom starom običaju nemam cigara i krenem snimat situaciju; neka sexy baka sama u separeu,5 banki i puši fakin Slims..idemo dalje.....2 stola od mene snimim tetu cca 35god dođem do nje i krenem je žicat ronhill lights i teta mi da cigaru,zapali mi je i kaže imaš super majicu.....reko; hvala, obukao sam je jer sam jutros bacio predbožićno brijanje prsa pa me od svilenih potkošulja Hugo Boss opali svrbež na svježe bricnutoj koži.....i ja sad mislim u sebi, užicao sam pljugu i furiiiii.....kad ona, kaže; znam kako ti je,ja sam zato danas obukla pamučne gačice....WTF?
.....u sekundi se moja kafa jutarnja našla za njezinim stolom i lagano upoznavanje (briem da je to prva žena u zadnjih 5 godina kojoj nisam uletio sa pričom; Vedran,drago mi,za prijatelje Waynder
) i da bi ja pohvatao sve bitne žmije i skontao da je rastavljena,ima jedno dijete koje ide u osnovnu i da je starija 9 godina od mene)....nakon što mi je zavrnula Tangerinu (drugi najbolji izum nako original Colice definitvno), vidio sam da je vrag uzeo šalu i kad je rekla da joj sin kod bivšeg i da joj tek u 5 dolaze kolegice i da će radit ukrase za bor od slanog tijesta....shvatio sam poantu i za 20min sam bio u njenom stanu ; ROCK N ROLLLLL buraz
nakon "ugodno" i kvalitetno provedenog podneva, ostao sam u stanu sve do dolaska prijateljica, i bez beda me nagovorila da ostanem s njima radit ukrase
naravno da sam ostao i krenuo s njima mijesit
i bez beda sam ih izbrijao da mi naprave koju lepinju tzv.Langošicu jer u frižideru imam 3 jaja i margarin....kad smo napravili ukrase, bilo je vrijeme za poć kući, ispratila je kolegice,ja sam ostao još nekih sat vremena
kad sam krenuo kući, moja nova frendica mi je dala kutiju Ronhill lights-a i rekla; javi se nekad....ja sam joj samo odgovorio; A šta ću s tobom, al samo da znaš ja ti gotivim bijeli Marlboro i da znaš za ubuduće
i da se vratim na naslov teme, ovak vam izgledaju ti ukrasi kad su gotovi (prie svega da ne bi rekli; A DAJ LAŽEŠ!);
ja sam napravio ovaj u sredini pink sa žutom štiklom, od Lollobrigide
i na kraju sam na fejsu pokupio Lajk od Ide Prester i od IvofromRijeka
bit ove teme nisu nikakvi fakin ukrasi,grebanje za Tangerinu,to da Kiza servisira za kutiju pljugi i šta ti ja znam.....bit svega je da su rastavljene žene prilično ranjive oko blagdana, imaju uglavnom svoju gajbu,imaju casha i živo ih zabole jel fraer izgleda kao Leonardo DiCaprio,jel ima love,jel ima crn/žut ili bakren muf.....RASTAVLJENE NE BIRAJU