Općenito > Generalno o skuterima
nova Vespa 946
Drnda:
meni je napeta, ali neki od 200 ili malo jaci agregat bi bio bolji, ne toliko radi rejsanja koliko radi udobnijih putovanja... vespa se kupuje iz ljubavi i niceg drugog
steeef:
vespa nije skuter za putovanje nit ga bude iko kupoval s tom namjerom..isključivo je gradski skuter...za kruzanje gradom i uživanje i za to je i ovaj 125 dovoljan.
(taman kak piše,na 50 na sat troši 1.8l i to je bit ove mašine.
jači agregat od 200cc (ako ga i naprave) nebudu sigurno radili jer mora bit AC zbog manjka prostora za kiler i crijeva (kak je to sa modelima et4 125/150 i lx 125/150)
ionak 99% ljudi bude iz nekih drugih razloga kupilo neki drugi skuter a ne ovi vespu,toe tak..ko ju voli taj ju bude kupil pa makar i da je 50cc 4t mašina..ja bi bil jedan od njih bez obzira na agregat koi ju goni.
uostaom mašina se treba prvo vidit na cesti kak se ponaša i probat pa onda pisat da je slaba ili bla bla.
Drnda:
dobro sam s par talijana koji su po par tisuca km daleko isli s njome , mislim da je 1957 godina ili tako nesto ako se dobro sjecam.. uglavnom sve na njoj originalno sto se dobije kod nove.. cak i limena posuda od castrol ulja... rekao je lik da nebi s nicim drugim krenuo na tako dalek put nego s vespom.. bas zaljubljenici teski...
3alfa3:
Da mi ju neko pokloni, naso bi joj mjesta u garazi :)
bosko_matica:
Ako talijani imaju smisla za nešto, onda je to dizajn. Meni izgleda vrhunski. :love4:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju