Općenito > Generalno o skuterima

nova Vespa 946

<< < (3/14) > >>

Drnda:
bas je ono futuristicki s tim sjedalom. zanimljiva se cini preko slika... bas bih jednu htio oprobati.. mozda je netko ovdje i kupi pa da je provozam.. svidja mi se sve osim agregata od 125 ccm

Ruff Ryder:

--- Citat: eladio - 19 Prosinac, 2012, 09:36:33 ---zanimljiva je ta vespa.. ali brijem da bi ja slomio taj sic  :toothy3:

--- Kraj citata ---
sumnjam da bi ona bez mucenja povukla nekog od 100+ kg  :laughing7:
meni je px cvajo brutalan kao i sp enonulaosam..

steeef:
da,px 200 ono leti brate  ::) i baš je prigladna usporedba sa sp180..
fakat nemoj bolje komentirat ak neznaš reć nešt pametno.
onaj ko kupuje vespe,kupuje ju prvenstevno zbog karizme i ljubavi prema tom motoru a ne zbog krajnje brzine nit je vespa skuter/motor za brzine i ganjanja zato ih nema ni jedan mali šonjo rejser wannabe  :icon_thumright:
tak da za gradski skuter bude dovoljan i 125cc agregat koi bude sigurno bolji nego stari leaderi 125..a ja se nadam da budu s vremenom napravili i jači agregat mada kupil bi ju makar imala samo ovaj od 125cc..

Ruff Ryder:

--- Citat: steeef - 19 Prosinac, 2012, 14:40:35 ---da,px 200 ono leti brate  ::) i baš je prigladna usporedba sa sp180..
fakat nemoj bolje komentirat ak neznaš reć nešt pametno.
onaj ko kupuje vespe,kupuje ju prvenstevno zbog karizme i ljubavi prema tom motoru a ne zbog krajnje brzine nit je vespa skuter/motor za brzine i ganjanja zato ih nema ni jedan mali šonjo rejser wannabe  :icon_thumright:
tak da za gradski skuter bude dovoljan i 125cc agregat koi bude sigurno bolji nego stari leaderi 125..a ja se nadam da budu s vremenom napravili i jači agregat mada kupil bi ju makar imala samo ovaj od 125cc..

--- Kraj citata ---
motor izgleda jako dobro.. futuristicki.. al 125 3v me bode u oko..

Grale:
A jel te bode i deklaliranih 1,8 l/100 km potrošnje?
Što ce u praksi bit do max 2,5 l...
To je skuter isključivo za gradsku laganini vožnji sa što manjim troškovima goriva i održavanja...
Samo šteta šta cijena nebude pratila tu ekonomicnost skutera...
Kak je već gore navedeno,naći ce se ljudi koji ce iskesirat te pare za novu u dućanu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju