Općenito > Generalno o skuterima
Moja prometna
exfreerider:
Samo gas dalje :headbang:
CoK:
Nadam se da ce sve sjest na mjesto sto do sada nije. Ja imam u podkoljenici sipku i 4 vijka od prie 2 godine trebao bi to vadi u 11mj. ali sam prje 2tjedna pao sa skutera i slomio nesto u kuku tak da sam sad doma i nemrem stat na nogu. Doktori rekli gips 4-6 tjedana,ali volja ga je skinula nakon prvog tjedna...a ti imas volje vidim pa mislim da ce sve bit ok. Biti uporan :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: Aerox007 - 16 Listopad, 2009, 22:07:09 ---Ja sam iz samobora kazem vam: skuter ide bolje po plocicama u kupaoni nego po tom asfaltu...zadnja guma samo klizi(fala bogu jos nisam nikad pao, ali proklizio jesam)...sad kod nas tu u okolicama krpaju ceste...inace dok to nisu pokrpali dok sam doso doma dobil sam morsku bolest...zato pazite kak vozite u offroad samoboru:D...BTW drz se i brzo se oporavi drzim ti fige :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Točno u mom mjestu je nov novcati asfalt i širina ceste ko dvije trake na autoputu. Glatki asfalt i već vidim da će bit sr#nja jer će se svi vozit ko manijaci. Provjereno :toothy3:
A onaj rotor kod Mercatora u Samoboru... :angry7: Ni nove Molasice nisu baš sjajno držale pri 30 km/h :nono: Sa savama me za 180 okrenulo jedanput :drunken_smilie:
stunt_master:
--- Citat: R@VeN - 01 Listopad, 2009, 16:24:51 ---R1 nije važna toliko, pričat čemo poslin o tome...
--- Kraj citata ---
nakon takve nesreće ja sumnjam da bih ikad više sjeo na motor a ti RI kupio :icon_biggrin: :frajer: :frajer: :frajer:
eto i ja ti zelim poptun oporavak :icon_thumright:
dbara:
--- Citat: stunt_master - 30 Listopad, 2009, 14:47:46 ---nakon takve nesreće ja sumnjam da bih ikad više sjeo na motor a ti RI kupio :icon_biggrin: :frajer: :frajer: :frajer:
eto i ja ti zelim poptun oporavak :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
zašto ne sist na motor opet pa nije to nešto teško, imaju ljudi prometne i teže sa autima pa opet voze, R1 je tu SP se opet slaže tako da če bit opet polako po gasu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju