Općenito > Generalno o skuterima

Moja prometna

<< < (15/17) > >>

Aerox007:

--- Citat: 3alfa3 - 23 Rujan, 2009, 18:47:48 ---Kruzni tok u Samoboru...
Asfalt je nabran od kocenja, ali samo posred trake jer je na mjestima gdje auti prolaze speglan zbog njih. To je na prila zu kruznom toku nekih 20-30 metara prije. NA tom mjestu se koci pa je vilica sabijena od toga, a kad se pukne kvrga visine 10tak cm, a vilica vise nema kamo, dozivljaj je vrhunski. Cak se i cuje - metalno, ko kad velikim cekicem u nakovanj opalis....
Ista stvar i izmedju Sv. Nedelje i mosta na par mjesta, samo tamo se vozi 70+ km/h pa nije rijetkost da te izbaci cijelog iz sica skuta...

A kockice.... Mesnicka (pogotovo gornji dio).... Barem znam kak se postavit jer ocekujem ta sranja, al ove iznenadne rupe i grbe - uzas.

100 puta sam pozelio vozit KLE u takvim situacijama...

--- Kraj citata ---
Ja sam iz samobora kazem vam: skuter ide bolje po plocicama u kupaoni nego po tom asfaltu...zadnja guma samo klizi(fala bogu jos nisam nikad pao, ali proklizio jesam)...sad kod nas tu u okolicama krpaju ceste...inace dok to nisu pokrpali dok sam doso doma dobil sam morsku bolest...zato pazite kak vozite u offroad samoboru:D...BTW drz se i brzo se oporavi drzim ti fige  :icon_thumright:

robert:

--- Citat: SlowRider - 23 Rujan, 2009, 14:46:14 ---Mogli bi otvoriti temu sa kriticnim tockama sto se tice stanja prometnice, jer stvarno ima mjesta koja su brutalna za prelazak bilo cime... ja ih izbjegavam u sirokom luku...

--- Kraj citata ---
upravo prikupljam par slika mesničke, radićeve, pa onda od kamiona satran asfalt goričkoj od otoka do buzina. tu kad se voziš više od 50 nema šanse da izađeš iz onog jarka koji su napravile stotine i tisuće kamiona.

R@kija:
daj bokte kod mene tu ..kad idem prema samoboru kroz mjesto majku ti rupa na rupi..sa 90-100 prolazim na srecu svaki put..samo cekam da izletim klizeci na samoborsku hahaha

a ovo u samoboru i sv nedelji..bas istina,ovaj novi u rakitju kod podsusedskog mosta..mos svaki  dan videt par litri ulja..driftanje je tam(i ja sam dio tog hahaha)

x-plorer:
kolega brz oporavak zelim... :hello:

franko666:
covik moj puno kuraja..,dpbro je jer vidim da ga imas,samo naprid..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju