Tehnički kutak > Tuning skutera

rolice na stage 6 pro replica

<< < (15/18) > >>

DJ RUNNER RACE:
nisam ja dirao centralni...ostao je serijski...samo mi je mehanićar stavio federe koje sam dobio uz spuh i rolice 6.0g...ali sada imam multivar 2000 bez bijelog centralnog i stavio sam rolice od malossija 6,1g

majic_sk:

--- Citat: DJ RUNNER RACE - 19 Lipanj, 2008, 17:00:12 ---nisam ja dirao centralni...ostao je serijski...samo mi je mehanićar stavio federe koje sam dobio uz spuh i rolice 6.0g...ali sada imam multivar 2000 bez bijelog centralnog i stavio sam rolice od malossija 6,1g

--- Kraj citata ---
aj stavi video ubrzanja da vidimo kak to ide... :icon_thumright:

DJ RUNNER RACE:
...budem prvom prilikom...sad idem na more tak da nisam siguran da ću uspijet do ponedjeljka...uglavnom ću stavit...budite sigurni...

hARisson:
bok ljudi , novi sam ovdje i nadam se da cu dobiti par odgovora  na neka pitanja .
kupio sam si gileru runnera (50 ccm)  imali tko kakve ideje vezano za Gljivu ? kako je postaviti a da radi ?  kada ju postavim nemoze da ide motor nikako , veca dizna treba ? koliko velika , kad sam uzeo skuter  lik je rekao da vec ima  veca i da je 73 VALJDA , nisam stigao provjeriti , ima vec Leo Vince TT spuh, federe i valjke  . graviran je  80. ali ima  dole  jos onih crtica  . po mojoj procjeni 100 km/h bi bilo kada bi do kraja  doslo . 90 ga vozim . mozeli se jos sta odraditi da ide 100 bez problema ? mozda ZX ili RR ?
uglavnom gljiva ne uspjeva nikako , za 3-4 dana cu vidjeti tacno koja je dizna pa javim da moze neko da pomogne  . hvala 
forum je super  i ima dosta dobrih stvari .  pozz

dino_sk:

--- Citat: hARisson - 08 Srpanj, 2008, 00:44:02 ---bok ljudi , novi sam ovdje i nadam se da cu dobiti par odgovora  na neka pitanja .
kupio sam si gileru runnera (50 ccm)  imali tko kakve ideje vezano za Gljivu ? kako je postaviti a da radi ?  kada ju postavim nemoze da ide motor nikako , veca dizna treba ? koliko velika , kad sam uzeo skuter  lik je rekao da vec ima  veca i da je 73 VALJDA , nisam stigao provjeriti , ima vec Leo Vince TT spuh, federe i valjke  . graviran je  80. ali ima  dole  jos onih crtica  . po mojoj procjeni 100 km/h bi bilo kada bi do kraja  doslo . 90 ga vozim . mozeli se jos sta odraditi da ide 100 bez problema ? mozda ZX ili RR ?
uglavnom gljiva ne uspjeva nikako , za 3-4 dana cu vidjeti tacno koja je dizna pa javim da moze neko da pomogne  . hvala 
forum je super  i ima dosta dobrih stvari .  pozz

--- Kraj citata ---
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?board=3.0

eo tu se predstavis posto si novi :icon_thumright:

a gljivu akj bas oces stavljat treba ti dizna od 80-90 da bi to radilo kak treba iako nis neces dobit s njom osim malo bolji odaziv na gas u startu i zvuk naravno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju