Tehnički kutak > Tuning skutera
rolice na stage 6 pro replica
dino_sk:
--- Citat: igor.sb - 19 Lipanj, 2008, 00:12:12 ---
--- Citat: dino_sk - 19 Lipanj, 2008, 00:09:06 ---a koje ja rolice da stavim 6,1 i crvene federe od zx-a??
--- Kraj citata ---
da kad ti stigne multivar
2 kuree..vidjet cemo kad dođe do toga
pa jel ti sad ne vozis na zx-u, idi ga skini kad ti toliko ne valja :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
a nevjerujem da cu multivar uzimat nema se para bas ,ja mislim da bi bile dobre 6,1 i bez multivara jer mi se sad vrti negdje na 8800 a na 95-97km/h po satu oko 10000
treba mi kroz ubrzanje 9100-9300
DJ RUNNER RACE:
...ja kada sam dao ugraditi TT-a vjerojatno mi je(bar mi je tako rekao)serviser stavio federe koje sam dobio uz njega i rolice(dobio 2 vrste 5,3-6,0 g)stavio ove teže 6.0g i motor mi kretao kao serijski na 5 rpm, ali je tek povukao kao blesav nakon 7,5rpm(kao da nije primao gas)...velika mi je rupa bila u ubrzanju prije 7,5 okretaja...i u veći brijeg nisam mogao izać....okretaji se samo odjedanput spuste ispod 7,0rpm negdje na 6 i nemožeš izać u brijeg(falili su mi okretaji u brijegu-sa serijskim sam bez problema izašao sa trojicom u isti brijeg)...ako sam slućajno stao u brijegu više nisam mogao krenut...sad ne znam da li ti je pametno stavit te rolice...evo ovo ti je bio moj slućaj...
dino_sk:
--- Citat: DJ RUNNER RACE - 19 Lipanj, 2008, 00:25:32 ---...ja kada sam dao ugraditi TT-a vjerojatno mi je(bar mi je tako rekao)serviser stavio federe koje sam dobio uz njega i rolice(dobio 2 vrste 5,3-6,0 g)stavio ove teže 6.0g i motor mi kretao kao serijski na 5 rpm, ali je tek povukao kao blesav nakon 7,5rpm(kao da nije primao gas)...velika mi je rupa bila u ubrzanju prije 7,5 okretaja...i u veći brijeg nisam mogao izać....okretaji se samo odjedanput spuste ispod 7,0rpm negdje na 6 i nemožeš izać u brijeg(falili su mi okretaji u brijegu-sa serijskim sam bez problema izašao sa trojicom u isti brijeg)...ako sam slućajno stao u brijegu više nisam mogao krenut...sad ne znam da li ti je pametno stavit te rolice...evo ovo ti je bio moj slućaj...
--- Kraj citata ---
ma vidit cemo ocu ista dirat uopće jer koliko vidim nema potrebe :toothy12:
Crazy Kuree:
u runnera seriski centralni nevalja dirat do nekog ozbiljnog setupa. a ti sa TT probaj stavit žute opruge na kvačilo onda kreće s malo više obrtaja ako ti je na startu rupa
dino_sk:
--- Citat: Crazy Kuree - 19 Lipanj, 2008, 00:42:33 ---u runnera seriski centralni nevalja dirat do nekog ozbiljnog setupa. a ti sa TT probaj stavit žute opruge na kvačilo onda kreće s malo više obrtaja ako ti je na startu rupa
--- Kraj citata ---
pa koliko ja vidim on niej dirao centralni neg sam male federe od kvacila
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju