Tehnički kutak > Tuning skutera

rolice na stage 6 pro replica

<< < (16/18) > >>

Hrga:
dino pa sta je tebi sa gljivom ce dobit najmanje 20km/h na krajnjoj i kidat ce u startu jbt, sp tu nece imat sanse...

Crazy Kuree:
Već je kupio gljivu tak da mu pomognemo bar da je ne baci  :toothy12: treba ti min. 90 dizna

hARisson:
to sam i ja  kontao da bi moglo biti to , jer jednostavno ima  previse zraka  kada gas dam do kraja  .
ali hoce li mi dizna  80+ ili 90 sjebati klip ipak se radi o puno vecoj kolicini goriva  , explozije   :/   znaci mogao bi dobiti oko 20km/h na konacnoj ? jbt to je  bas puno ! lol

btw ova lula  kao sto je na ovoj slici iz ovog posta  ( ono sto je zaljepljeno ) danas sam skinuo i vidio da unutra ima  filter  zracni a prije njega  kao neka  blokada  .. zrak moze samo da izadje  van.  ali skroz malo . sta dobivam kada zacepim a sta kada skinem tu "blokadu"  budem napravio sutra sliku pa da vidite  na sta tocno mislim ..

thx_

igor.sb:
lol nes dobiti nista na konacnoj zajeb..te hrga lol

kakih 20 na sat, prodaj tu gljivu i vozi na air boxu najpametnije sto mos napraviti

hARisson:
sada  imam malossi crvenu spuzvu . ide  dobro  javim se za koji dan dok provjerim valjke  i federe , imas li kakvu ideju ili tip koliko grama  da stavim i koje federe ? 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju