Tehnički kutak > Tuning skutera
rolice na stage 6 pro replica
Hrga:
dino pa sta je tebi sa gljivom ce dobit najmanje 20km/h na krajnjoj i kidat ce u startu jbt, sp tu nece imat sanse...
Crazy Kuree:
Već je kupio gljivu tak da mu pomognemo bar da je ne baci :toothy12: treba ti min. 90 dizna
hARisson:
to sam i ja kontao da bi moglo biti to , jer jednostavno ima previse zraka kada gas dam do kraja .
ali hoce li mi dizna 80+ ili 90 sjebati klip ipak se radi o puno vecoj kolicini goriva , explozije :/ znaci mogao bi dobiti oko 20km/h na konacnoj ? jbt to je bas puno ! lol
btw ova lula kao sto je na ovoj slici iz ovog posta ( ono sto je zaljepljeno ) danas sam skinuo i vidio da unutra ima filter zracni a prije njega kao neka blokada .. zrak moze samo da izadje van. ali skroz malo . sta dobivam kada zacepim a sta kada skinem tu "blokadu" budem napravio sutra sliku pa da vidite na sta tocno mislim ..
thx_
igor.sb:
lol nes dobiti nista na konacnoj zajeb..te hrga lol
kakih 20 na sat, prodaj tu gljivu i vozi na air boxu najpametnije sto mos napraviti
hARisson:
sada imam malossi crvenu spuzvu . ide dobro javim se za koji dan dok provjerim valjke i federe , imas li kakvu ideju ili tip koliko grama da stavim i koje federe ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju