Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Prijedlog za temu "TRŽNICA"

<< < (2/5) > >>

steeef:
nedavno je bilo rasprave oko trznice medju modovima dok su se neka pravila mjenjala,eladio je rekel da slika nije obavezna.
slikam dok me neko pita za sliku,inace ne slikam.
a ti ak vidis koi oglas bez cijene slobodno stavi link.
pravila su ista za sve.

i btw danc nema tu moderNatora ;)

daRio:
Ovo kaj danc kaže za obaveznu sliku nije loša stvar i jednog važnog razloga....tko stvarno želi prodati taj će se i potruditi oko oglasa i poslikati te će se koliko toliko otkloniti sumnja oko moguće prevare.
Koliko vi kao vodstvo foruma budete principijelni i profesionalni to će članovi više cjeniti forum i vas kao modove,admine i kaj već jeste.
Želim reći da je to jedan detalj koji vas vodi prema kvalitetnijem i profesionalnijem specijaliziranom forumu a tome i težite zar ne?

steeef:
ak imam 5 predneta,svakog poslikas sa sve 4 strane i imas oglas od 20 slika..i to je pregledno onda?jedna slika ko ni jedna.
druga stvar,slika nije mjerilo i ak neko oce uvalit ti nes na google bude nasel neku sliku i stavil u oglas a doma ti poslal tavu,ciglu,sidro ili kaj god.
forum nije oglasnik,trznica je bonus clanovima za lakse se rjesit djelova il nac ono kaj nekom treba polovno po sportskim cijenama.

eladio dok procita bude rekel svoje vidjenje,njegova je zadnja..

daRio:

--- Citat: steeef - 14 Prosinac, 2012, 22:45:16 ---ak imam 5 predneta,svakog poslikas sa sve 4 strane i imas oglas od 20 slika..i to je pregledno onda?jedna slika ko ni jedna.
druga stvar,slika nije mjerilo i ak neko oce uvalit ti nes na google bude nasel neku sliku i stavil u oglas a doma ti poslal tavu,ciglu,sidro ili kaj god.
forum nije oglasnik,trznica je bonus clanovima za lakse se rjesit djelova il nac ono kaj nekom treba polovno po sportskim cijenama.

eladio dok procita bude rekel svoje vidjenje,njegova je zadnja..

--- Kraj citata ---

Slažem se sa nekim stvarima ali ako kriterije postaviš visoko onda će oglašavati samo oni koji stvarno žele prodati,ostalima se neće dati zaje...o tome govorim.
A opet kažeš da forum nije oglasnik a nebi trebao biti.....ako nije onda ukinite svu prodaju koja nema veze sa skuterima.

MALES SR180r:
čisto primjera radi,u ovom oglasu ima više slika nego texta,a ne čini mi se baš nepregledno!

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,76743.0.html

volim vidit takve oglase(ne zato jer je moj) nego opčenito!  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju