Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Prijedlog za temu "TRŽNICA"

<< < (3/5) > >>

nodius:
sve to stoji, samo sad neznam dal ste gpre pisali ima puno teksta pa... trebalo bi stavit obavezno svoju sliku a ne sa neta i onda rec evo ovakvo stanje il sta ja znam to je taj komad, a nije :angry9:

pajo:
Mislim da je nebitno dali ima slike ili ne iskreno preferiram sa slikom ali nije pravilo.vece je pravilo poslovat sa novo pecenim forumasima.dok za stare forumase ni ne trazim slike...

danc00:
Štef, tjeraš vodu na svoj mlin a nebu speljalo, kak more biti nepregledan oglas sa 5 slika, i kakav tebi problem predstavljaju pet slika, isti ti je vrag jel radiš upload 5 ili 1 slike.

A hočeš ti priznati ili ne slike samo podižu kvalitetu samog oglasa, i sad ne gledaj to subjektivno nek objektivno, to kaj Eladio veli da slika nije obavezna nije sad bitno, ja ovo stavljam kao preporuku i da vi koji se time bavite svima nama velite koji su argumenti protiv slika, jer ja ne vidim ama baš niti jedan da se izrazim zdravo seljački.

A kao za primjer možeš videti oglas koji je zaljepil kolega MALES...

I obavezno kak kolega NODIUS veli sliku postoječeg stanja a ne s neta.

Al ja sam Vas skužil kao i tebe, da ste vi stavili ta pravila i sad su ona savršena i vama je iznad časti nekaj mijenjat jer to dovodi vaše recimo to sitne propuste na vidjelo, jer zapravo sam malo duže razmišljal prije nek sam ovo počel pisati i zapravo sam shvatil da je staviti sliku u oglas jednako ili još jednostavnije nego složit kvalitetan oglas po svim pravilima.

Staviš sliku, cijenu i kratak opis i to je sve...kolko to može biti komplicirano, ak je za nekog to komplicirano...a Bože moj nek se javi pa bumo pomogli, ak se dela grbav u doba u kojoj je osnova informatike opća kultura!

Pajo- nije bitno kaj ti tražiš, ili ja ili neko drugi, bitno je da kad otvoriš oglas imaš sve na pladnju...sljedeće ideš na pregovore i PM kaj se ne tiče ikoga osim vas dvoje. Ali ti kad otvoriš oglas odmah vidiš jel te on zanima ili ne. U suprotnom potrošiš dan ili dva ovisno o tome kolko prodavač posjeća forum da dobiš inf koja na kraju uopće nije očekivana i onda kaj...još to nije tolko strašno ali ak je nekome hića...mislim da zbog male nadogradnje se more puno dobiti, a niš izgubiti.

steeef:
ne teram niišt na svoj breg nit me briga..to kaj bude slika u oglasu more dat jedino ljepši vizualni dojam oglasa a sigurnost ništ veću...
slika se more stavit il s neta il ona koja je slikana dok je bil novi dio..a onda ko oće muljat kak sam već rekel more ti poslat doma tavu sidro ili ciglu (bilo je već takvih slučajeva,htel ti to sebi priznat il ne)
meni svejedno i dalje stoji da slika nije ni mjerilo ni obaveza.

pajo:
slažem se slika je potpuno nebitna stvar,kad se može lažirat.a ko još baca na ljepotu oglasa???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju