I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Zakaj nitko ne spominje ctek punjače?Iz iskustva mogu reći da je to izvrsna stvar za accu u zimskom periodu.
Citat: daRio - 13 Prosinac, 2012, 20:32:59Zakaj nitko ne spominje ctek punjače?Iz iskustva mogu reći da je to izvrsna stvar za accu u zimskom periodu. Naravno da imam jednog za motor (0,8A struja punjenja). A puni i aku za auto, samo malo sporije, al zato kvalitetnije (manja struja - kvalitetnije punjenje).
[Nemam mi gorega nego kad me na bilo kakvoj vozilici izradi accu,podivljam na to.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Citat: 3alfa3 - 13 Prosinac, 2012, 20:37:15Citat: daRio - 13 Prosinac, 2012, 20:32:59Zakaj nitko ne spominje ctek punjače?Iz iskustva mogu reći da je to izvrsna stvar za accu u zimskom periodu. Naravno da imam jednog za motor (0,8A struja punjenja). A puni i aku za auto, samo malo sporije, al zato kvalitetnije (manja struja - kvalitetnije punjenje).Nisam ni sumnjao da ga imaš. Jedino kaj je većini puno platiti punjač,svi kažu da je to nepotrebno i da za tu lovu kupe dva nova akumulatora.Nemam mi gorega nego kad me na bilo kakvoj vozilici izradi accu,podivljam na to.
ja sam ovo ljeto kupio tamo unibat CBTX5L-BS oko 145kn je bio..
pa onda je valda moguce i na napajanju bas gledam kad mi radi komp trenutno je izlaz za 12v 11.50 hmm a to je malo,vidio sam oni sto su punili s psu da su pravili neke modove da bi dobili 13.8-14v.Sad mene zanima,posto napajanje da ah koliko uredjaj trosi,kojom amperazom ce onda punit akumulator ako je on 4 ah? valda isto 4ah?
Da bi punjenje bilo najbolje, napon na kraju punjenja bi trebao biti 14,4V, a struja punjenja 1/10 nazivnog kapaciteta. Slabija struja moze, ali jaca ne.