I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jednostavno tablu dole i gass...ak su brzi nisu luđi
Pa sta nije reko da ispumpa staru gumu, ovu zagrije i navuče preko svoje gume i napumpa je? To onda drži vijke unutra?!
a neznam svatko ima pravo na svoje mišljenje.....nego da, da je glava veća nebi bilo ni to na odmet ali kad nije bilo adekvatnijih za kupit
Citat: istipa622 - 10 Prosinac, 2012, 21:13:02a neznam svatko ima pravo na svoje mišljenje.....nego da, da je glava veća nebi bilo ni to na odmet ali kad nije bilo adekvatnijih za kupit zato si mogao stavit sajbice
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
decki decki.. vi se toga tek sad sjetili..pred jedno godinu dana malo vise oko 10. mj je bilo.. i ja se odem provozat bicom vidit di kaj ima i odlucim bacit krug do famoznog love stunta..i dodem ja kod njega u garazu kad on aku busilicu i citroene baca u gumu haha kakav kralj hahai dobro je to napravio samo je pitanje kak bi se to ponasalo..
sa 2 skije si ajmo reci stalno u okomitome polozaju u odnosu na podlogu pa si u jednu ruku sigurniji od pada.. prvo sto je zabavnije i vjerojatno i bolje rjesenje za upravljivost 1 skija... s njom ce se i povecati mogucnost pada...i dalje stojim da naprijed napravis sto vece zakosenje kako bi lakse skija radila put sebi, naravno da ide u spic da razbija ispred sebe
Citat: Drnda-1 - 10 Prosinac, 2012, 00:25:47nebi sigurno bil stabilniji jer kad se nagneš jedna skija ti je u zraku pošto su fiksne i više ti volan nije u centru nego na stranu tak da stabilniji sigurno nisi nego moreš samo bolje past..da svaka skija radi za sebe e onda je to druga stvar (kak recimo piaggio mp3 ima napred 2 kotača složena neovisno jedan o drugom,sad zamisli da su mu oba fiksna ko na ovom skije pa da vidiš kak bi se razbijal s tim).mislio sam na to da ce sa 2 fixne skije tesko otici u nagib sa skuterom pa ce se prije zavrtit nego da ce ga prestici zadnji kraj... ali to je uzas za voziti sigurno... nezz nisam probao u praksi nikad pa nemogu reci kako se ponasa.. ali s jednom skijom je sigurno puno voznije i zabavnije
nebi sigurno bil stabilniji jer kad se nagneš jedna skija ti je u zraku pošto su fiksne i više ti volan nije u centru nego na stranu tak da stabilniji sigurno nisi nego moreš samo bolje past..da svaka skija radi za sebe e onda je to druga stvar (kak recimo piaggio mp3 ima napred 2 kotača složena neovisno jedan o drugom,sad zamisli da su mu oba fiksna ko na ovom skije pa da vidiš kak bi se razbijal s tim).