Općenito > Propisi
200cc pod tabelu od 50cc
playaa:
nema tu kruva,slazes se steeef? hahah ;D
steeef:
to sam bil i napisal ;)
grgaSP04:
svako ima svoje misljenje i svoje slucajeve... osobno ja mislim da je isti prekrsaj 50 sa kitom ili sa 180 kako god krenes ide preko dozvoljenog, a to sa vještacenjem necu rec da se mozda nekome nije desilo i da ne postoji al mislim da je velika rijetkost... a moja situacija je bila prije par dana da sam bio uhvacen bas sa 50 a gore je 180 neregan bez plastika svijetla gola rama i na kraju dobio sam kaznu da al za neregano vozilo preko plocice bilo je provjereno vlasnik skutera i ustanovilo se da nije nis ukradeno i da s time nema problema motor je stajao pred jedno 5,6 policajaca( bio okruzen ko lopov) i niti jedan nije pitao dal je to nes jace tj jaca masina itd itd motor ce ici na registraciju nadam se uskoro pod malu tabelu...a sad uhvatit ce me to sam siguran pogotovo na ljeto i ici cu na izvaredni necu ga imat kako zablokirat na licu mijesta tako da cu past i doci cemi ista kazna ko i ovo lijeto sto sam pao sa svojim ranerom 1000 kn plus 100 za povratak tabele
steeef:
eto grga ako je tebi iplativo riskirat i tak vozit,ok to je tvoj izbor.
nije baš isto vozit base 70cc jer za njega imaš blokadu električnu koja radi sasvim ok i na vanrednom ju moreš piknut i izvuć se iz kazne a sa 180 mašinom to nemreš..al prekršaj je isti naravno bilo kakva mašina da je gore akar i seriska ak ide prek 55 na sat..
meni nebi bilo ok da moram gledat i čekat di me budu ulovili pa vodili na vanredni tehnički..kolko treba još love za napravit swap sa 50cc na 180 ili 200 i onda svaki put kad izađeš na cestu riskirat 1000+ kn za vanredni i tu papirologiju birokraciju itd..
kome je to usprkos svim ovim stvarima i isplativo neg si samo složi..
2 3 puta ak te uhvate to je već cifra s kojom bez brige platiš a1 kategoriju..prodaš 50cc skuter i nadodaš neku lovu i imaš 125 pa onda swapaš kolka te volja..i voziš bez brige na velkoj tablici.
i ono kae neko rekel da ga u 5 6 godina nisu zaustavili nikad..nisu ni mene pune 4 godine pa su me u tjedan dana 3 puta..sve je to kak naletiš i kak imš sreće.
zejenooki_18:
zas se trudis objasnjavat vise??po njegovom si u prekrsaju isto ako ti motor od 50 ccm ide prek dozvoljene brzine i ako imas 250..samo sto skuter od 50 ccm ide 60 a makina od 250 ccm 150 ma da to je isto jednako si u prekrsaju tamo vozis baju ovdje moped i znas sta to nije sve vozacka od 50 ccm vrijedi za 250 ccm masinu haha neki su stvarno cudni tako da ne trudi se objasnjavat neka brije sta oce :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju