Općenito > Propisi
200cc pod tabelu od 50cc
steeef:
case closed ;)
ivano_007:
Dakle sa raspravom nismo daleko dogurali ni odgovorili na početno pitanje "Da li se isplati ?"..Iskustva i razmišljanja su podjeljena sve je na tebi i sve što uradiš radiš na vlastitu odgovornost..Ja osobno da imam dilemu kao i ti stavio bih bez greške jer u posljednjih 5-6 godina prošao sam sa skuterom cca. 20-25t km i policiju sam vidio samo jednom u suprotnoj traci znači nisam nikad niti zaustavljan niti vožen na izvanredni tehnički i ne poznajem niti jednu osobu koja je vođena na to dakle to je rijetkost a kamoli neka dodatna vještačenja ali sve ovo navedeno nije pravilo tako da možeš naletiti na nekog nadobudnog policajca koji ti može zagorčat život i odvest te na vanredni tehnički a ovo vještačenje mislim da ne postoji u praksi za sada..Što se tiče el. blokade moguće je napraviti jer je elektronika široka grana i nešto bi se dalo iskombinirati..Toliko od mene.. :icon_thumright:
zejenooki_18:
igor.sb-pravio sam se nevinasce i govorio da me zahebo on mi se parao i rekao bas te zahebo puno si mu platio skuter itd dal je to policajac popusio ili ne ne zanima me bitno da kazna nije napisana,,sto se tice tih kazni od prije dan neznam nit me zanima moze li napisat mene je zastrasio jer da platim kaznu 5 do 15 milja nemam novavca puno mi je i 100 kn kazne tako da me zastrasi uspjelo mu je..a to dal moze napisat ili ne neznam,,
IVANO-slozio bi takav motor samo da u lici zivim di nema macke a ne policajca ja neznam di zivis kad si jednom vidio policiju a napraqvio si 25tkm svaka cast ja ih svaki dan vidim,,,
STEEF-hvala bogu na tome locku jer ovo nema smisla :hello:
steeef:
već par godina se povlači pitanje blokada za 180 i 200 mašine pa se čudim da niko još onda u toj širokoj grani nije napravil nešt,ni probal tj.
ako tvrdiš da se more onda ju napravi pa eto svi budu zadovoljni koi oće vozit na maloj tablici jaču mašinu i ti budeš još dobro zaradil.
pretpostavljam da znaš i kolko su osjetljivi cdi na leader ili bb mašini i da prdne sam od sebe pa dok mu još se poremeti struja i impuls itd zanima me kolka bi bila trajnost istog.
isto tak kak bi ta mašina radila ako sa niti trečinom gasa bez beda razvrti preko 50 na sat i ko bi te pustil na tehničkom da mašina trokira,štuca i krepaje dok ju ovaj frlji na valjcima..gorivo i sve dobiva ko i inače a ti mu kradeš iskru,hmmm prolaz garantiran :icon_thumright:
zejenooki_18:
ja vjerujem u ono sve je moguce tako da mislim da je moguca blokada za 200 ccm a znam isto da i najmanja greska se placa skupo jer izgori odmah,,pokusavat necu radje slozim sve na 125 i miran vozacka u đepu i vozis da se ni ne okrenes :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju