Općenito > Propisi
200cc pod tabelu od 50cc
playaa:
jebi*a sad :icon_tongue:
Doomsday:
Ako se dogodi nezgoda, ili ako policajac ima osnovanu sumnju i želi istjerat mak na konac, može tražit vještačenje kako bi provjerio:
- A1, spadaju motocikli radnog obujma motora do 125 cm3 i snage motora do 11 kW,
– A2, spadaju motocikli čija snaga ne prelazi 35 kW i čiji omjer snaga/masa ne prelazi 0,2 kW/kg, a ne potječu od vozila čija je snaga dvostruko veća i više,
a ako se dokaže kako to nije tako, otvorena je mogućnost za različite kazne...
:zubo:
zejenooki_18:
nije ostalo na lupetanju jer sam levao da mi je uvalil neko taj motor da ni sam neznam sta sam kupio i reko je posto tak kazes sad cu te pustit vidim te jos jednom dobit ces kaznu za ovaj put i za taj kad te vidim tako da ne pricaj gluposti da se sa zakonom mos zahebavat i da kazne ne dolaze kako se prica nebi ni regao auto vozio bi se nereganim autom di ocu tako da nisi u pravu i to je to decko trazi odgovore ne prepucavanja ja sam rekao svoje iskustvo..
danc00:
--- Citat: zejenooki_18 - 08 Prosinac, 2012, 17:57:54 ---nije ostalo na lupetanju jer sam levao da mi je uvalil neko taj motor da ni sam neznam sta sam kupio i reko je posto tak kazes sad cu te pustit vidim te jos jednom dobit ces kaznu za ovaj put i za taj kad te vidim tako da ne pricaj gluposti da se sa zakonom mos zahebavat i da kazne ne dolaze kako se prica nebi ni regao auto vozio bi se nereganim autom di ocu tako da nisi u pravu i to je to decko trazi odgovore ne prepucavanja ja sam rekao svoje iskustvo..
--- Kraj citata ---
To sam ja govoril, ali pošto mi se to nikad nije dogodilo rekli su mi da pričam bedastoće... eto drago mi je da si se javil ti koji je imal konkretan slučaj, jedino mi nije drago kaj su te ulovili. al jbg kad tad te bi :icon_thumright:
igor.sb:
--- Citat: zejenooki_18 - 08 Prosinac, 2012, 17:57:54 ---nije ostalo na lupetanju jer sam levao da mi je uvalil neko taj motor da ni sam neznam sta sam kupio i reko je posto tak kazes sad cu te pustit vidim te jos jednom dobit ces kaznu za ovaj put i za taj kad te vidim tako da ne pricaj gluposti da se sa zakonom mos zahebavat i da kazne ne dolaze kako se prica nebi ni regao auto vozio bi se nereganim autom di ocu tako da nisi u pravu i to je to decko trazi odgovore ne prepucavanja ja sam rekao svoje iskustvo..
--- Kraj citata ---
kako tebi netko moze pisati kaznu ako te uvati danas, i za danas i za jucer, pa ne moze ni za 3 sata unazad pisat
vataju vas na blef (to je ono sto najbolje rade, jer znaju da pojedince mogu svakakim glupostima zastrasiti) i pusite te njihove fore
a ovo sto njemu pricas, nisam znao takvog sam ga kupio, pa kondukter u vlaku ne nasjeda na te fore, a kamol policajac
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju