Neznam, onda na karting pistu na preluk u rijeku, odmah do je ogroman podi di se nedeljom prodaju auti nedeljom i odrzavaju motosusreti A odmah 5 metara preko ceste more, lokacija bolja nemoze bit!
EDIT: http://narubusporta.com/wp-content/uploads/2011/04/karting.jpg
I upisite u google trazilicu karting centar preluk pa cete vidit koliko je od mora i koliko ima podija okolo, staza i onaj krug, cijela ona suma
šefe jel ti znas di je Rijeka??brate mili nas ste zaboravili koji zivimo u Osijeku i okolici...
kakvi bakarači,virovitica je ajmo reci na sredini,staza je odlična,ima za drag race i sta vise palamuditi...
btw. ja sam pričo sa organizatorom i kaze da ce biti u Osijeku,pa aj ti dodi iz Rijeke
ja bi isto volio da opet bude u Virovitici,ljepa je daljina(130km)ljepih sela se nagledaš romskih
ja sam za
a nama iz dalmacije 500 km ahaha
A kaj, bar buš malo videl Hrvatske, usput svratite malo u gl. grad i tako...ne mora to biti samo put...nek bude izlet Jebiga, samo kaj već sad morate poćeti stavljat za taj put, mislim na €.
razumljivo je odluku donose financijske pogodnosti koje se mogu dobit od vlasnika staze, ali nemojte ni vi kontinentalci bit sebicni
kao doc cete malo na izlet i tako, bas je jednostavno sjest u auto ili kombi i vozit se od 5 pa do 10 sati ovisno o vozilu, a uz to jos i popratni troskovi (znam iz iskustva)
tako bi se moglo rec da je kojim slucajem organizirano negdje u priobalnom podrucju, a malo se provozate dodete na MORETO i tako
pa 90% clanova foruma kojim je bilo puno blize nisu dosli, a ja sam osobno bio u belici i u virovitici, ali nisam mogao ostat duze od jednog dana zbog obaveza i duljine puta
znaci nama iz primorskih djelova hr, sto se udaljenosti tice nikako ne igra ulogu, pa se ne bunimo i ne raspravljamo, samo gledamo kako bi se dogovorili da nas sto vise dode, a da prodemo jeftinije
ja se nadam da cu doc i na iduci hepening (naravno, ako izgladim situaciju s VISOKO pozicioniranim clanovima foruma), a ako ne jbg, da znate razlog
i da jos spomenem, ako je Matija iz OS mogao doc sa tomos automatikom u vt, onda mi nije jasno zasto i ovi ostali s boljim skuterima motorima i ostalim vozili nisu mogli doc